reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Ja w ogóle na kalkulatory nie patrze, bo po poronieniu to się może wszystko poprzestawiac. W mojej idealnej wersji mam transfer 17 grudnia [emoji51]
To ja chyba w tym momencie bardziej optymistka jestem. Ja już mam plan że 24 dostaje @ później 27 mam wizytę w klinice przed transferem i sam transfer 12 grudnia i 23 robię betę a 24 sikanca i ładnie go pakuję i wręczam mężowi jako prezent [emoji85] ale mam. Marzenia... Teraz widzę że wszystko może mi się o tydzień opóźnić bo teraz mam sluz płodny a według kalkulatora powinnam mieć tydzień temu [emoji17][emoji17]

reklama
@Evela.6 wykreśl mnie proszę z wizyty 18.11.
Tyle na nią czekałam (po pierwszym nieudanym transferze) a teraz muszę odwołać🙄 Przyplatała mi się jakaś choroba😥 Pewnie juz w tym roku nie uda się wystartować😪

Trzymam za Was kciuki ✊✊✊i gratuluję wszystkim którym się udało 😁

Ja pewnie tez 😜 Hehe
Dzisiaj nie czuje ruchów małej i już wariuje 🤷‍♀️
Byle do piątku do połówkowych 🙏✊
Ostatnio takie kopniaczki mi dawała wyczuwalne pod ręką 🥰 a teraz taka spokojna
Ja czuje się naprawdę świetnie tylko czasami plecki na dole bolą jak coś porobię za dużo w domku
Ja mam tak samo jeden dzien czuje ją kilka razy dziennie a na drugi dzien pol dnia nic a potem wariuje 🤦‍♀️
Ja mam to samo cos zrobie w domu dluzej a potem pol dnia nie moge sie ruszac tylko ze ja mam większość zycia problemy z kręgosłupem wiec to chyba normalne 😉
Ale się cieszę ze bedziemy mamuskami🥰

hehhehe bo ja wariat przeciez jestem ;) Wiesz jakbym chciala juz sobie odbic te 7 lat i zaszalec z zakupami ;) Te malutkie ciuszki mnie tak rozczulaja ze jak ostatnio ogladalam przez inetenet zwykle bodziaki to sie poplakalam ;) Niech juz bedzie po polowkowych bo ta moja beta do tej pory mnie meczy.
Hehe mam tak samo te 7lat odbije sobie na wózku 🙂 ciuszki będę miała od szwagierki to co się przyda, resztę dokupię i pewnie dostanę w prezencie, ale wzięło mnie na wózki non stop oglądam i żeby było śmieszniej to wybór tylko między 2 firmami więc co tu ciągle oglądać 😂 i ciągle mężowi wysyłam to mówi, że na głowę mi już pada 😂

Hej dziewczyny mam pytanie bo niewiem co myśleć dziś mam 39dc i 20dpt i wczoraj miałam jednorazowe krwawienie w objętości 1 łyżki stołowej ale bez bólu brzucha odrazu napisałam do gina kazał wziasc 4tab dupka i od dziś zwiększyć o jedną tab w ciągu dnia i że przy cyklu bezowulacyjnym takie krwawienie może się zdarzyc. Wizytę mam umówiona na czwartek.
Powiedzcie mi czy któraś z was tak miała i skończyło się to dobrze? Boje się że to już koniec bo naczytałam się w necie różnych rzeczy [emoji17][emoji17][emoji17]
Trzeba dołożyć progesteronu raczej sporo.
Ja z Marcelina krwaliłam że po nogach się lało był to 8dpt dołożyli mi Prolutex i crinone bo miałam spadek straszny prog .
Dziecko urodziło się całe i zdrowe

Hej dziewczyny. Właśnie miałam konsultację z doktorkiem przed kolejna procedurą. Zaczynam początkiem stycznia jak tylko @ się pojawi.
Moje amh 2.45ng/ml, 40 lat, słabe nasienie męża jednak ponoć wystarczające do ICSI
Pierwsza stymulacja: 17 dni na antykach, po @ Gonal f 150iu, ganirelix 0.25mg, 13 ocytów z czego tylko 6 dojrzałych, ICSI zaplodniło się tylko 2 niestety nie rozwinęły się i totalna klapa.
Tym razem zaproponowano mi 300iu menopuru (bez antykow przed) żeby uzyskać większą ilość ocytów. Kochane czy myślicie że może coś z tego być? Zgodziłam się bo nie mam pojęcia co mogłoby nam pomóc. Ponoć przy takiej dawce jest spora szansa na hiperke
Na mnie gonal nie działał. Brałam menopur w dawce 350 j hiperki nie miałam ( brałam co 12 h w podzielonej dawce )
Mam córkę i teraz zarodek w macicy

mam pytanie ponieważ 28,10,2020 miała zabieg podania zarodków a 19,11,2020 mam pierwsze USG czy już będzie coś widać lub słychać bo sie zastanawiam czy już będę mogła zacząć sie cieszyć na max czy tylko w samotności . zarodki były 5 dniowe z zamrożonych .
U mnie z Marcelina.
W 16dpt był pecherzyk
W 19 dpt zarodek
W 23 dpt było widać serduszko

reklama
Do góry