reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystko zalezy od tego jaka to bakteria i czy jest pod kontrola. Ja tez sie zmagalam przez wiekszosc czasu z bakteria w obu ciazach, ale dzieki temu, ze gin miala reke na pulsie obie corki zdrowe i donoszone. A jedt przypadek tu na forum dziewczyny z ta samą bakterią co moja, nieleczona i stracila ciaze w 23tc... Grunt to byc pod kontrola lekarza.
Dzieki - mysle ze dlatego dostalam tyle lekow, za trzy tygodnie skontroluje wiec narazie chyba wszystko pod kontrola.

reklama
hehhehe bo ja wariat przeciez jestem ;) Wiesz jakbym chciala juz sobie odbic te 7 lat i zaszalec z zakupami ;) Te malutkie ciuszki mnie tak rozczulaja ze jak ostatnio ogladalam przez inetenet zwykle bodziaki to sie poplakalam ;) Niech juz bedzie po polowkowych bo ta moja beta do tej pory mnie meczy.
A idz ty zobaczysz będziesz szaleć z zakupami najlepsze co może być podczas ciazy

te kropelki sa zupelnie ziołowe a ten symural mam brac 1 saszetke co 4 dni i tak cztery saszetki wypic - ja wczesniej mocz mialam zupelnie czysty, teraz mi dopiero wyszlo. Mysle ze lekarz wie co robi ;) kontrola za 3 tygodnie wiec zobaczymy ;) Mam kolezanke ktora cala ciaze sie zmagala z bakteriami w moczu - urodzil sie zdrowy synus ;)
A miałaś jakieś leukocyty w moczu ?

reklama
Popatrz na to z innej strony - duża ilość komorek to zawsze wieksza szansa na zarodki oczywiście jeśli są dobre jakościowo. Twój organizm odpocznie i przygotujesz się lepiej na przyjęcie kropka. Tyle czekaliście wiec ten miesiąc nie zrobi aż tak wielkiej różnicy [emoji8] myśl pozytywnie!
Ja już po wizycie, niestety scenariusz którego chciałam uniknąć właśnie się sprawdza - transfer odroczony :( Tak bardzo liczyłam na ten listopad i dobrą nowinę na święta... :( Komórek jest ok 18-19, w czwartek rano punkcja.

Do góry