reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W piątek 🙈
Dokładnie ja tez po tym badaniu rozpocznę zakupy 😁 i po mału przygotowania pokoju dla mojej gwiazdy
U mnie tez 5kg na plusie 😜
Ostatnio mnie codziennie kopała a dzisiaj nic nie czuje😢 i się matka martwi
Ja apetyt tez mam ,wszystko mi smakuje 😁
Ja niby mam juz wszystko ropzlanowane co i jak w pokoiku ale narazie tylko tak niesmialo w głowie ;) Ja mam bardzo duzy apetyt ostatnio Łukasz jechal do Wawy i robilam mu kanpaki na droge - poprosil o 3 to musialam zrobic 6 bo co zrobilam to mu zjadlam ;) Ale to nie jest tez tak ze jem co zobacze - staram sie jak moge ale jak nigdy mam ciagle ochcote na slodkie. Za dwa tygodnie musze zrobic juz krzyw cukrowa - lekarz mi kazal - i tez sie oczywiscie obawiam cukrzycy ciazowej - no ale trudno w zaciskaniu pasa jestem a raczej bylam calkiem dobra wiec jak trzeba bedzie to bedzie dietka ;)

No właśnie wiem... Ja to nie zawsze ten śluz u siebie widziałam to pewnie będę robić testy owu żeby zauważyć czy cos się zmienia. W ogóle sobie wyliczyłam że gdyby okres przyszedł jakieś 6 tyg po poronieniu to by mi transfer wypadł w wigilię [emoji1751] mam nadzieję y ze przyjdzie szybciej
Czemu 6 tygodni po poronieniu??? 🤔 Ja liczę na 24 🙈 czyli 4, 5tygodnia później i mam nadzieję ze tak przyjdzie 🙈🙏🙏🙏🙏🙏 zobaczymy jak to będzie obecnie przestałam na niego czekać 🤣🤣🤣🤣🙈

Ja niby mam juz wszystko ropzlanowane co i jak w pokoiku ale narazie tylko tak niesmialo w głowie ;) Ja mam bardzo duzy apetyt ostatnio Łukasz jechal do Wawy i robilam mu kanpaki na droge - poprosil o 3 to musialam zrobic 6 bo co zrobilam to mu zjadlam ;) Ale to nie jest tez tak ze jem co zobacze - staram sie jak moge ale jak nigdy mam ciagle ochcote na slodkie. Za dwa tygodnie musze zrobic juz krzyw cukrowa - lekarz mi kazal - i tez sie oczywiscie obawiam cukrzycy ciazowej - no ale trudno w zaciskaniu pasa jestem a raczej bylam calkiem dobra wiec jak trzeba bedzie to bedzie dietka ;)
Matuchno ale tez czas zapitala dopiero co wariowałas przy becie a teraz będziesz wariowac przy zakupach dla dzidzi.Zajefajnie !!!!!

To taka pesymistyczna wersja [emoji85] gdybym dostała po 4. 5 tygodnia to jakiś w pierwszym tygodniu grudnia powinien być okres i mam nadzieję, że tak też będzie. Ja chyba nie potrafię przestać czekać [emoji1745] nigdy nie lubialam listopada, ale w tym roku to wyjątkowo [emoji53]
Czemu 6 tygodni po poronieniu??? [emoji848] Ja liczę na 24 [emoji85] czyli 4, 5tygodnia później i mam nadzieję ze tak przyjdzie [emoji85][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] zobaczymy jak to będzie obecnie przestałam na niego czekać [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85]

Matuchno ale tez czas zapitala dopiero co wariowałas przy becie a teraz będziesz wariowac przy zakupach dla dzidzi.Zajefajnie !!!!!
hehhehe bo ja wariat przeciez jestem ;) Wiesz jakbym chciala juz sobie odbic te 7 lat i zaszalec z zakupami ;) Te malutkie ciuszki mnie tak rozczulaja ze jak ostatnio ogladalam przez inetenet zwykle bodziaki to sie poplakalam ;) Niech juz bedzie po polowkowych bo ta moja beta do tej pory mnie meczy.

reklama
To taka pesymistyczna wersja [emoji85] gdybym dostała po 4. 5 tygodnia to jakiś w pierwszym tygodniu grudnia powinien być okres i mam nadzieję, że tak też będzie. Ja chyba nie potrafię przestać czekać [emoji1745] nigdy nie lubialam listopada, ale w tym roku to wyjątkowo [emoji53]
To ja chyba w tym momencie bardziej optymistka jestem. Ja już mam plan że 24 dostaje @ później 27 mam wizytę w klinice przed transferem i sam transfer 12 grudnia i 23 robię betę a 24 sikanca i ładnie go pakuję i wręczam mężowi jako prezent 🙈 ale mam. Marzenia... Teraz widzę że wszystko może mi się o tydzień opóźnić bo teraz mam sluz płodny a według kalkulatora powinnam mieć tydzień temu 😔😔

Do góry