reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Po jakim czasie twój lekarz zakłada ze dostaniesz okres? Bo w sumie między naszymi poronieniami jest mała różnica, a mój a lekarka dzisiaj twierdziła, że nie jest w stanie stwierdzić kiedy mogę sie spodziewać okresu.. Wiem że u każdego może być zupełnie inaczej, ale ciekawa jestem jaka teorie ma Twój lekarz
Przypuszczamy ze że standardowo szczególnie że już sluz płodny się pojawił... Chociaż wiesz jak to jest... Im bardziej na niego czekasz tym bardziej się spóźnia

reklama
mi lekarz wyznaczył taki termin . mi sie wydaje ze troche szybko i nic sie nie dowiem i znowu bede czekać duzo dni zanim sie dowiem to co mnie najbardziej interesuje ze jest dobrze ze sa duze i zdrowe .
wiesz co. myślę że dowiesz się dużo,a mianowicie czy pecherzyk jest poprawnie umiejscowiony w macicy A nie np. w jajowodzie tzn. wykluczy ciążę pozamaciczna.

Ja wrzuce dopiero na luz jak ją zobacze😁 a ty jak sie czujesz kochana?
Ja pewnie tez 😜 Hehe
Dzisiaj nie czuje ruchów małej i już wariuje 🤷‍♀️
Byle do piątku do połówkowych 🙏✊
Ostatnio takie kopniaczki mi dawała wyczuwalne pod ręką 🥰 a teraz taka spokojna
Ja czuje się naprawdę świetnie tylko czasami plecki na dole bolą jak coś porobię za dużo w domku

Cudowne wieści 🤗 300g wow🥰
Tak się cieszę 🥰
Piękności małe rośnie 👧
Tak jest damy radę 💪a później tylko poród 😁
kiedy ty masz połówkowe? No dzidzia rosnie i niech rosnie dalej pieknie ;) A mamusia 5 kg na plusie ;) Ale lekarz powiedzial ze pieknie i bardzo propoprocjonalnie do wieku ciazy wiec nawet nie mysle sie tym przejmowac ;) Wlasnie leze i pałaszuje kasztanki - mam ich cala torbe - o masakra hahahahahaha Ruchy czuje juz bardzo wyraznie co dalo mi tylko wzglednie spokoj przed badaniem bo i tak zestresowana bylam bardzo tym bardzie ze caly miesiac bez usg to dla mnie zdecydowanie za dlugo ;) Umowilam sie juz na polowkowe bo bardzo chce juz miec to badanie zaliczone i marzy mi sie jakis malutki rozowy zakup ;)

No właśnie wiem... Ja to nie zawsze ten śluz u siebie widziałam to pewnie będę robić testy owu żeby zauważyć czy cos się zmienia. W ogóle sobie wyliczyłam że gdyby okres przyszedł jakieś 6 tyg po poronieniu to by mi transfer wypadł w wigilię [emoji1751] mam nadzieję y ze przyjdzie szybciej
Przypuszczamy ze że standardowo szczególnie że już sluz płodny się pojawił... Chociaż wiesz jak to jest... Im bardziej na niego czekasz tym bardziej się spóźnia

hej ja nie dawno wrocilam ;) U mnie 300 gramow szczescia 💓 💓 💓 Wszystko dobrze ;) Sprawdzal szyjke macicy recznie i przez USG - wszystko pieknie pozamykane ;) Okazuje sie ze to swedzenie mam przez leki tak juz zostanie do konca ciazy - nie szkodzi, najwazniejesze ze to nie jest grozne dla niuni ;) Ja juz powiedzialam ze zniose bardzo duzo ale trzeba mi powiedziec ze tak moze byc i ze nie jest grozne ;) wyszly mi bakterie w moczu i dostalam leki no i niestety dostalam juz tez leki na nadciscienie 2 x 1 dziennie do konca ciazy. Dzisiaj sie popisalam cisnieniem 105/140 masakra ale rano mialam ok takze pewnie emocje - no ale mimo wszystko lepiej je brac ;) No i jestem juz umowiona na połówkowe na srode - @Evela.6 kochana wpisz mnie na USG połówkowe 18.11 - bardzo sie ich boje ale tlumacze sobie ze juz tyle razem przeszlysmy ze musmimy jeszcze to badanie przejsc ;) Na USG dzisiaj lekarz pokazywal mi podobno duze zamkniete oczka i bardzo zadarty nosek 😍😍😍

Hej. 😉
Mogę zapytać jakie dostałaś leki na te bakterie w moczu, pytam bo ja mam z nimi problem od ponad 2 miesiecy i szukam dobrego skutecznego sposobu bądź leki który mógłby pomoc.
Z. Góry dziękuję.
Buzka.

Dziewczyny czy Wy po transferze chodzicie do pracy? Na spacery? Gotujecie? Ja mam l4 i do tej pory głównie leżałam, ale ile można.. wczoraj poszłam na dłuższy spacer i pomogłam mężowi z obiadem, dziś też spacer (mam psa,więc trochę nie mam wyjscia)... martwi mnie jedynie to, że mieszkamy na 3 piętrze i muszę wchodzić po schodach.. to nie za duży wysiłek?

Ja chodzilam po górach 😁

kiedy ty masz połówkowe? No dzidzia rosnie i niech rosnie dalej pieknie ;) A mamusia 5 kg na plusie ;) Ale lekarz powiedzial ze pieknie i bardzo propoprocjonalnie do wieku ciazy wiec nawet nie mysle sie tym przejmowac ;) Wlasnie leze i pałaszuje kasztanki - mam ich cala torbe - o masakra hahahahahaha Ruchy czuje juz bardzo wyraznie co dalo mi tylko wzglednie spokoj przed badaniem bo i tak zestresowana bylam bardzo tym bardzie ze caly miesiac bez usg to dla mnie zdecydowanie za dlugo ;) Umowilam sie juz na polowkowe bo bardzo chce juz miec to badanie zaliczone i marzy mi sie jakis malutki rozowy zakup ;)
W piątek 🙈
Dokładnie ja tez po tym badaniu rozpocznę zakupy 😁 i po mału przygotowania pokoju dla mojej gwiazdy
U mnie tez 5kg na plusie 😜
Ostatnio mnie codziennie kopała a dzisiaj nic nie czuje😢 i się matka martwi
Ja apetyt tez mam ,wszystko mi smakuje 😁

To była moja 4 stymulacja pierwszy raz długi protokół. Czyli od 21dc gonapeptyl później od 3dc włączyłam menopur.
Dwie wcześniejsze też miałam na menopurze ale krótki protokół, niestety zawsze przetrwał tylko 1 zarodek.

Amh miałam na poziomie 1,7. Ale jego poziom miałam różny bo na koniec zeszłego roku wynosił 0.6🥴.

Oby Ciebie były bardziej owocne plony😉.
Dziękuję kochana 😘
Trochę się boję że znowu nic z tego nie będzie. No ale czas pokaże, nie mają na mnie innego pomysłu

reklama
Hej. 😉
Mogę zapytać jakie dostałaś leki na te bakterie w moczu, pytam bo ja mam z nimi problem od ponad 2 miesiecy i szukam dobrego skutecznego sposobu bądź leki który mógłby pomoc.
Z. Góry dziękuję.
Buzka.
Jasne ;) Kropelki dousten Canphron i Symural - to jest chyba odpowiednik Monurala - 4 saszetki co 4 dni a na cisnienie dopegyt - miala ktoras z was taki lek czy nikt nie mial problemow z cisnieniem ?

Do góry