reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynik :) Jak zrobię wcześniej to wiem, że jak wyjdzie negatywny to wpadnę w płacz i niepotrzebnie wcześniej będę się stresować. Przed transferem zrobiłam zapas testów :D Czytałam też że magnez należy pt przyjmować ale jak na razie nie chce więcej tabletek brać bo w ciągu całego dnia mam ich 14

pierwsze badanie krwi mozna zrobic w 6 dniu po transferze już cos wykaże . tylko najpewniej wychodzi w 10dniu , najlepiej z krwi , sikacze sa nie pewne

reklama
Ja pierdziele dzisiaj w nocy zmarl lekarz rodzinny z mojej miejscowosci ;( Trafil do szpitala z dusznosciami i po 3 dniach zmarl -jestesmy wszyscy wstrzasniesci ;( Teraz go opisuja wszedzie - to jest wlasnie to co pislam na temat lekarzy - masakra ;(

Jeju... niewiarygodne. Przykra sytuacja i trauma dla rodziny :( Współczuje...

Ja pierdziele dzisiaj w nocy zmarl lekarz rodzinny z mojej miejscowosci ;( Trafil do szpitala z dusznosciami i po 3 dniach zmarl - jestesmy wszyscy wstrzaniesci ;( Teraz go opisuja wszedzie - to jest wlasnie to co pislam na temat lekarzy - masakra ;(
Dzisiaj się dowiedziałam, że zmarł mój nauczyciel z liceum... Wczoraj jeszcze leżał pod respiratorem, a dzisiaj syn napisał na fb że nie żyje... Gdyby nie ten covid, tyle ludzi mogłoby żyć spokojnie jeszcze wiele lat.. Przykre 😢

Ale mnie dawno tutaj nie było 😱 starałam się nadrobić ale nie mam tyle czasu bo zaraz karmienie i trzeba wyjść na spacerek 😄
Mam nadzieję, że więcej dobrych niż złych wiadomości na grupie ☺️ widzę dużo nowych dziewczyn, trzymam kciuki za wszystkie...
Pochwalę Wam się☺️ oto Maja i Leo❤️
Edit... @Mirka30 jak się czujesz? Lepiej coś?

Ostatnia edycja:
Ale mnie dawno tutaj nie było [emoji33] starałam się nadrobić ale nie mam tyle czasu bo zaraz karmienie i trzeba wyjść na spacerek [emoji1]
Mam nadzieję, że więcej dobrych niż złych wiadomości na grupie [emoji3526] widzę dużo nowych dziewczyn, trzymam kciuki za wszystkie...
Pochwalę Wam się[emoji3526] oto Maja i Leo[emoji3590] Zobacz załącznik 1200109
Edit... @Mirka30 jak się czujesz? Lepiej coś?
O matko [emoji3059] rozplywam się [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry