reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale mnie dawno tutaj nie było [emoji33] starałam się nadrobić ale nie mam tyle czasu bo zaraz karmienie i trzeba wyjść na spacerek [emoji1]
Mam nadzieję, że więcej dobrych niż złych wiadomości na grupie [emoji3526] widzę dużo nowych dziewczyn, trzymam kciuki za wszystkie...
Pochwalę Wam się[emoji3526] oto Maja i Leo[emoji3590] Zobacz załącznik 1200109
Edit... @Mirka30 jak się czujesz? Lepiej coś?
[emoji3059] Alez slodkosci[emoji3059]

reklama
Ale mnie dawno tutaj nie było 😱 starałam się nadrobić ale nie mam tyle czasu bo zaraz karmienie i trzeba wyjść na spacerek 😄
Mam nadzieję, że więcej dobrych niż złych wiadomości na grupie ☺ widzę dużo nowych dziewczyn, trzymam kciuki za wszystkie...
Pochwalę Wam się☺ oto Maja i Leo❤ Zobacz załącznik 1200109

Ojeeej kochana, popłakałam sie jak zobaczyłam to zdjęcie ❤️❤️❤️
Twoje maleństwa są przecudowne, niech sie zdrowo chowaja ❤️
Dziękuję że pytasz, na szczescie od jakiegoś czasu jest dobrze.. Co prawda nie moge wszystkiego jeść bo mnie odrzucaja niektore rzeczy ale jest dobrze bo nie wymiotuje co mnie bardzo cieszy 😊 No i brzuszek juz taki ze nie da sie go ukryć 😁
Jutro ide do nowej pracy, mam nadzieję że nie bedzie ciezko i dam radę 🙂
A Ty kochana jak sie czujesz? Maleństwa daja Ci w kość? 😁😘😘

Ojeeej kochana, popłakałam sie jak zobaczyłam to zdjęcie ❤️❤️❤️
Twoje maleństwa są przecudowne, niech sie zdrowo chowaja ❤️
Dziękuję że pytasz, na szczescie od jakiegoś czasu jest dobrze.. Co prawda nie moge wszystkiego jeść bo mnie odrzucaja niektore rzeczy ale jest dobrze bo nie wymiotuje co mnie bardzo cieszy 😊 No i brzuszek juz taki ze nie da sie go ukryć 😁
Jutro ide do nowej pracy, mam nadzieję że nie bedzie ciezko i dam radę 🙂
A Ty kochana jak sie czujesz? Maleństwa daja Ci w kość? 😁😘😘
Ojej to super najważniejsze, że Ci przeszło bo tak to raczej mogłabyś zapomnieć o pracy, to trzymam kciuki żeby była leżącą 😄 a który Ty już tydzień jesteś? Miałaś scan na płeć?
Wiesz co no pierwszy miesiąc, aż mi się nudziło 😄 karmiłam i spali 3h, w nocy karmienie co 4h, no idealne dzieci ☺️ obiad miałam zrobiony, posprzątane, nawet tv pooglądałam, ale od tygodnia mają kolki i są przeziębieni więc marudzą trochę... Ale i tak nie mogę narzekać 😊

Ojej to super najważniejsze, że Ci przeszło bo tak to raczej mogłabyś zapomnieć o pracy, to trzymam kciuki żeby była leżącą 😄 a który Ty już tydzień jesteś? Miałaś scan na płeć?
Wiesz co no pierwszy miesiąc, aż mi się nudziło 😄 karmiłam i spali 3h, w nocy karmienie co 4h, no idealne dzieci ☺ obiad miałam zrobiony, posprzątane, nawet tv pooglądałam, ale od tygodnia mają kolki i są przeziębieni więc marudzą trochę... Ale i tak nie mogę narzekać 😊

No to super, oby im przeszły te kolki 😊
Dzisiaj zaczynam 19 tydzień, 20.11.20 mam scan i mam nadzieję że się dowiem samych dobrych wieści i że dzidzia ma sie dobrze.. Juz najchętniej jutro bym poszła, ale musze jeszcze troszkę poczekać 😊
Wycałuj Maleństwa ode mnie 😘😘😘

Ale mnie dawno tutaj nie było 😱 starałam się nadrobić ale nie mam tyle czasu bo zaraz karmienie i trzeba wyjść na spacerek 😄
Mam nadzieję, że więcej dobrych niż złych wiadomości na grupie ☺ widzę dużo nowych dziewczyn, trzymam kciuki za wszystkie...
Boziu jakie cuuudowne maleństwa 😍 I to zdjęcie mega. Też mam brata bliźniaka ale kiedyś to nie było takich pięknych zdjęć. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki i niech maluszki się zdrowo chowają 💕

Jak modele z wystawy :) coś pięknego

Jeju dwa szczęścia :) ale się przytrafiło ciekawie.

Już masz siwe włosy czy dopiero połowa włosów?? :) :) :)

No to super, oby im przeszły te kolki 😊
Dzisiaj zaczynam 19 tydzień, 20.11.20 mam scan i mam nadzieję że się dowiem samych dobrych wieści i że dzidzia ma sie dobrze.. Juz najchętniej jutro bym poszła, ale musze jeszcze troszkę poczekać 😊
Wycałuj Maleństwa ode mnie 😘😘😘
Ojejku to już za chwilę, 😱 ale to zleciało ☺️ to muszę pamiętać żeby 20-tego zajrzeć na forum 😄

Boziu jakie cuuudowne maleństwa 😍 I to zdjęcie mega. Też mam brata bliźniaka ale kiedyś to nie było takich pięknych zdjęć. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki i niech maluszki się zdrowo chowają 💕
Dziękuję 🥰
Tak to prawda, kiedyś to w ogóle jak były jakiekolwiek zdjęcia to było super, a gdzie tam jakieś sesje...

reklama
Gratulacje kochana. Jakie slodkie slodziaki😍😍😍😍zdrowka dla was życzę

Do góry