reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny:-)
Trzymam kciuki za udane transfery z całych sił!
Moja beta niestety spadła do zera... Rozmawiałam przez telefon z kliniką i powiedzieli, że nie ma sensu robić piątego transferu i że coś jest nie tak, że te bety mi się nie utrzymują. Chcą nas skierować do genetyka gdzieś w Warszawie, podejrzewają wady genetyczne. Lecze się w Gdyni w Invimedzie. Jestem załamana....

Witam
jeszcze przed punkcją lekarka mi powiedziała że odraczamy transfer...
Jestem już po punkcji...wszystkich komórek było 18, ale niestety tylko 5 okazało się prawidłowe 😔
teraz czekam na wieści co dalej...
Brawo!! Prawidłowe komórki to szanse na zdrowe dzieci ❤️ trzymam kciuki by się udało. U nas powstały 4 zarodki po połączeniu komórek 🙂 życzę Tobie takich samych a nawet lepszych wyników

Moja beta niestety spadła do zera... Rozmawiałam przez telefon z kliniką i powiedzieli, że nie ma sensu robić piątego transferu i że coś jest nie tak, że te bety mi się nie utrzymują. Chcą nas skierować do genetyka gdzieś w Warszawie, podejrzewają wady genetyczne. Lecze się w Gdyni w Invimedzie. Jestem załamana....
Bardzo mi przykro kochana. Grunt że lekarze chcą szukać przyczyny. Skorzystaj z każdej możliwości teraz. Cel jest zacny ,-zdrowy dzidziuś 👍

reklama
hej bardzo mi przykro, moze zrobcie kariotypy. na to nie trzeba skierowania. mozna w diagnostyce zrobix a moze wynik cos wyjasni

Do góry