zrezygnowana
Fanka BB :)
Oby nie zakazali in vitro, bo nie wiadomo do czego są zdolni.
Dokładnie! W marcu-kwietniu chyba kliniki były zamknięte??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby nie zakazali in vitro, bo nie wiadomo do czego są zdolni.
Hej Dziewczyny, mam pytanko czy w 17 tygodniu ciąży powinnam często czuć ruchy w brzuchu??
@Ananasowa93 chyba jeszcze nie czuje, a jest chyba właśnie w 17tc
Ja w 11 tc Bazylka i klaudiaanita są w 17 mniej więcej@Ananasowa93 chyba jeszcze nie czuje, a jest chyba właśnie w 17tc
Brawo!! Prawidłowe komórki to szanse na zdrowe dzieci trzymam kciuki by się udało. U nas powstały 4 zarodki po połączeniu komórek życzę Tobie takich samych a nawet lepszych wynikówWitam
jeszcze przed punkcją lekarka mi powiedziała że odraczamy transfer...
Jestem już po punkcji...wszystkich komórek było 18, ale niestety tylko 5 okazało się prawidłowe
teraz czekam na wieści co dalej...
Bardzo mi przykro kochana. Grunt że lekarze chcą szukać przyczyny. Skorzystaj z każdej możliwości teraz. Cel jest zacny ,-zdrowy dzidziuśHej dziewczyny:-)
Trzymam kciuki za udane transfery z całych sił!
Moja beta niestety spadła do zera... Rozmawiałam przez telefon z kliniką i powiedzieli, że nie ma sensu robić piątego transferu i że coś jest nie tak, że te bety mi się nie utrzymują. Chcą nas skierować do genetyka gdzieś w Warszawie, podejrzewają wady genetyczne. Lecze się w Gdyni w Invimedzie. Jestem załamana....
hej bardzo mi przykro, moze zrobcie kariotypy. na to nie trzeba skierowania. mozna w diagnostyce zrobix a moze wynik cos wyjasniHej dziewczyny:-)
Trzymam kciuki za udane transfery z całych sił!
Moja beta niestety spadła do zera... Rozmawiałam przez telefon z kliniką i powiedzieli, że nie ma sensu robić piątego transferu i że coś jest nie tak, że te bety mi się nie utrzymują. Chcą nas skierować do genetyka gdzieś w Warszawie, podejrzewają wady genetyczne. Lecze się w Gdyni w Invimedzie. Jestem załamana....