reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny:-)
Trzymam kciuki za udane transfery z całych sił!
Moja beta niestety spadła do zera... Rozmawiałam przez telefon z kliniką i powiedzieli, że nie ma sensu robić piątego transferu i że coś jest nie tak, że te bety mi się nie utrzymują. Chcą nas skierować do genetyka gdzieś w Warszawie, podejrzewają wady genetyczne. Lecze się w Gdyni w Invimedzie. Jestem załamana....

Witam
jeszcze przed punkcją lekarka mi powiedziała że odraczamy transfer...
Jestem już po punkcji...wszystkich komórek było 18, ale niestety tylko 5 okazało się prawidłowe 😔
teraz czekam na wieści co dalej...
Brawo!! Prawidłowe komórki to szanse na zdrowe dzieci ❤️ trzymam kciuki by się udało. U nas powstały 4 zarodki po połączeniu komórek 🙂 życzę Tobie takich samych a nawet lepszych wyników

Moja beta niestety spadła do zera... Rozmawiałam przez telefon z kliniką i powiedzieli, że nie ma sensu robić piątego transferu i że coś jest nie tak, że te bety mi się nie utrzymują. Chcą nas skierować do genetyka gdzieś w Warszawie, podejrzewają wady genetyczne. Lecze się w Gdyni w Invimedzie. Jestem załamana....
Bardzo mi przykro kochana. Grunt że lekarze chcą szukać przyczyny. Skorzystaj z każdej możliwości teraz. Cel jest zacny ,-zdrowy dzidziuś 👍

reklama
hej bardzo mi przykro, moze zrobcie kariotypy. na to nie trzeba skierowania. mozna w diagnostyce zrobix a moze wynik cos wyjasni

Do góry