O to ja poproszę przepis. Ja lubię razowy makaron tylko taki jadam z zasadzie. Dla zdrowotnosciTez nie lubię razowych makaronów, alee mam jeden zdrowy przepis na makaron razowy z awokado i pieczarkami i to jest mniammm
reklama
❤ Muszę tak właśnie do tego podejść. Zdrowa dieta i ruch to mój priorytet na najbliższy czas( z ruchem mam pod górę nie lubię ćwiczyć w domu).Mam nadzieje że podołam, bo jak czytam co tam dobrego jecie, robicie, to nie mam do siebie zaufaniaTo zrobisz sobie w takim razie prezent pod choinke Nie martw sie lepiej sie przygotujesz - too tylko jeden cykl
A ja tylko soczek marchewkowy i ogórki kiszone, oby do poniedziałku...
Podawałam wcześniej, cofnij się o kilka stronO to ja poproszę przepis. Ja lubię razowy makaron tylko taki jadam z zasadzie. Dla zdrowotnosci
Gonia0605
Fanka BB :)
Eh... Mieliście szczęście... Oczywiście lekarz mówił o naszej konfiguracji nie Waszej . On ma pięć plemników na krzyż, Ja mam prawie zerowe AMH i ch... wie co jeszczePrzestań syna mam z takiego połączenia więc lepszego połączenia być nie może [emoji23][emoji23][emoji14][emoji14][emoji14] noooo chyba że się ktoś machnął w labo i albo nie jego albo nie mój [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] albo poszłam na bok i nie pamiętam [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Gonia0605
UwielbiamUUmmmm mniam zrobie chyba w pn salatke brokulowa z feta i slonecznikiem - ale mi przypomnialas
Gonia0605
Ta... Też słyszałam te ludowe mądrości. Chrzestną zostalam 20 lat po pierwszej chrzesniaczce, bo miało pomócehh glupie co napisze ale szkoda ze nie zachodzimy w ciaze od samego patrzenia Kiedys ciotka taka glupia, kiedy sie jeszcze nie staralam o ciaze bo to bylo pol roku po slubie, a dla nich to juz dziwne ze jeszcze nie jestem w ciazy KAZALA MI SEI ZAPATRZEC I PRZYTULIC NA KUZYNKE W CIAZY
Gonia0605
Naprawdę możesz zrobić wiele pysznych i mało kalorycznych rzeczy. Dieta nie musi być głodówką i męczarnią...❤ Muszę tak właśnie do tego podejść. Zdrowa dieta i ruch to mój priorytet na najbliższy czas( z ruchem mam pod górę nie lubię ćwiczyć w domu).Mam nadzieje że podołam, bo jak czytam co tam dobrego jecie, robicie, to nie mam do siebie zaufania
A ja tylko soczek marchewkowy i ogórki kiszone, oby do poniedziałku...
Mam to samo! Masakra jakas. Ja się o 3 budzę najczesciejDziewczyny niedługo dobijam do połowy I trymestru i strasznie meczy mnie brak snu. Jestem śpiochem numer 1 potrafiłam położyć się o 22 i przespać nawet do 10 następnego dnia. Teraz idę spać ok 23 i budzę się ok 5 i już nie mogę usnąć strasznie czuje się zmęczona. Czy macie jakieś rady ? Wietrze sypialnie przed snem nie przebywam w niej w ciagu dnia, nie oglądam nic przed snem
No taki jest plan[emoji16]Ale to chcesz je przeniesc do innej kliniki? No i zajeb.....iscie ze masz tyle komorek - czyli nie jestes taka goła to i wesoła
reklama
Weź ja amh w kosmos a zarodek jeden który nawet nie zaskoczył, nawet nie dziabnął mamusi... Hmmmm a mamusia prosiła bądź grzeczna /grzeczny i zostań z mamusią na zawsze [emoji22][emoji22][emoji22]Eh... Mieliście szczęście... Oczywiście lekarz mówił o naszej konfiguracji nie Waszej [emoji6]. On ma pięć plemników na krzyż, Ja mam prawie zerowe AMH i ch... wie co jeszcze [emoji57]
Podziel się: