reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To zrobisz sobie w takim razie prezent pod choinke ;) Nie martw sie lepiej sie przygotujesz - too tylko jeden cykl ;)
❤ Muszę tak właśnie do tego podejść. Zdrowa dieta i ruch to mój priorytet na najbliższy czas( z ruchem mam pod górę nie lubię ćwiczyć w domu).Mam nadzieje że podołam, bo jak czytam co tam dobrego jecie, robicie, to nie mam do siebie zaufania 😁
A ja tylko soczek marchewkowy i ogórki kiszone, oby do poniedziałku...

Przestań syna mam z takiego połączenia więc lepszego połączenia być nie może [emoji23][emoji23][emoji14][emoji14][emoji14] noooo chyba że się ktoś machnął w labo i albo nie jego albo nie mój [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] albo poszłam na bok i nie pamiętam [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Eh... Mieliście szczęście... Oczywiście lekarz mówił o naszej konfiguracji nie Waszej 😉. On ma pięć plemników na krzyż, Ja mam prawie zerowe AMH i ch... wie co jeszcze 😏

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 ehh glupie co napisze ale szkoda ze nie zachodzimy w ciaze od samego patrzenia ;) Kiedys ciotka taka glupia, kiedy sie jeszcze nie staralam o ciaze bo to bylo pol roku po slubie, a dla nich to juz dziwne ze jeszcze nie jestem w ciazy KAZALA MI SEI ZAPATRZEC I PRZYTULIC NA KUZYNKE W CIAZY 🤪😂😜
Ta... Też słyszałam te ludowe mądrości. Chrzestną zostalam 20 lat po pierwszej chrzesniaczce, bo miało pomóc 😉

❤ Muszę tak właśnie do tego podejść. Zdrowa dieta i ruch to mój priorytet na najbliższy czas( z ruchem mam pod górę nie lubię ćwiczyć w domu).Mam nadzieje że podołam, bo jak czytam co tam dobrego jecie, robicie, to nie mam do siebie zaufania 😁
A ja tylko soczek marchewkowy i ogórki kiszone, oby do poniedziałku...
Naprawdę możesz zrobić wiele pysznych i mało kalorycznych rzeczy. Dieta nie musi być głodówką i męczarnią...

Dziewczyny niedługo dobijam do połowy I trymestru i strasznie meczy mnie brak snu. Jestem śpiochem numer 1 potrafiłam położyć się o 22 i przespać nawet do 10 następnego dnia. Teraz idę spać ok 23 i budzę się ok 5 i już nie mogę usnąć strasznie czuje się zmęczona. Czy macie jakieś rady ? Wietrze sypialnie przed snem nie przebywam w niej w ciagu dnia, nie oglądam nic przed snem
Mam to samo! Masakra jakas. Ja się o 3 budzę najczesciej😣😣

reklama
Eh... Mieliście szczęście... Oczywiście lekarz mówił o naszej konfiguracji nie Waszej [emoji6]. On ma pięć plemników na krzyż, Ja mam prawie zerowe AMH i ch... wie co jeszcze [emoji57]
Weź ja amh w kosmos a zarodek jeden który nawet nie zaskoczył, nawet nie dziabnął mamusi... Hmmmm a mamusia prosiła bądź grzeczna /grzeczny i zostań z mamusią na zawsze [emoji22][emoji22][emoji22]

Do góry