reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No ja tez mam ryzyko PIH i do tego cisnienie ale mysle ze u mnie to zawsze nerwy podnasza przed wizyta bo ostatnio rano sobie sama mierzylam to bylo 85/130. Ufam lekarzowi, kaze brac to biore ;) Kiedy masz połówkowe ?
28 października u mojej byłej lekarki i 17 listopada u nowej. I wszystko na NFZ. Ja to się umiem ustawić 🤣🤣

reklama
Dziewczyny odpadam na jakiś czas z forum- nie po grzybach kaniach😉, ale po prostu potrzebuje. Za dużo negatywnych emocji ostatnio, zmarł dziś nasz bardzo dobry przyjaciel, bliski.., 34l na raka 😢😔 nie moge sobie tego poukładać w głowie. Płacze i płacze...😢 Odezwała się do mnie tez koleżanka z która pracowałam, usuwała dwa razy ciąże jak się bawiła na studiach w Sydney, bo nie z tym facetem, bo wpadła... teraz spotkała miłość swojego zycia(?!) i zaszła z nim w ciąże i on jej kazal usunąć, ale ona nie chciała i ja opierdzielilam ze jak to zrobi- ciąża 2,5 miesiąca! , to niech się do mnie nie odzywa, ona wie o moich przejściach i koleś podobno się ogarnął jak powiedziała ze nie usunie. My tyle walczymy, gdzie jest sprawiedliwość?! 😭 Nie ogarniam myślami tego co się wkoło mnie dzieje, tak mi przykro ze @Brakujemiwiary sie nie udało, a ja myślałam ze ona wcześniej trochę przesadza... nie gniewaj się, wspieram Cię całym sercem ❤, a Ty jednak coś czulas...
Wrócisz silniejsza jak pisała @nieagatka 😘 trzymajcie się, powodzenia wszystkim 😘
@fredka84 @Natsnats powodzenia na badaniach 😘

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) jak nocka minęła? Mi się ciągle jakieś głupoty śnią [emoji24][emoji24][emoji24] melduję że nic mnie nie boli, nie kłuje, nie dokucza. Cyckow ani brzucha nie czuję [emoji22][emoji22] zbliża się czwartek a najchętniej odwleklabym to w czasie żebym nie musiała robić robić tej bety jeszcze bo wynik będzie wiadomy [emoji22][emoji22]
Miłego dnia dla wszystkich [emoji11][emoji11][emoji11]

reklama
Hej, jestem juz po wizycie ;) Młoda sobie spala ale zaraz sie rozbudzila ;) Wszystko dobrze tylko lekarz mi dolozyla acard bo mam chyba wysokie cisnienie ;) Progesteron dalej biore i tak chyba ma byc do 30 tygodnia ciazy. Teraz mam sie juz na polowkowe za trzy tygodnie umawiac ;) znowu bedzie stres ;) Bylam w rosku na zakupach takich konkretnych - bo teraz juz dlugo nie bede wychodzic ;) Dostalam na miesiac zwolnienie - ale dziwnie ;)
A ten progesteron to żeby nie było niewydolności szyjki macicy Ci zostawiła? Cieszę się ze wszystko ok 🙂

Do góry