Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
Po raz kolejny wynik negatywny....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Je*ać horoskopyMoj horoskop na dzis
Horoskop dzienny – Lew
Przygotuj się na szok spowodowany pewnym nieoczekiwanym zdarzeniem. Zmiany, jakie ono spowoduje, mogą się okazać zarówno pozytywne, jak i negatywne. Wiele zależy od tego, jak dobrze przemyślisz swoje decyzje. Choć prawdopodobnie utracisz coś, czego nigdy już nie odzyskasz, postaraj się myśleć pozytywnie, ponieważ i tak nie będziesz mieć wpływu na nadchodzące wydarzenia.
LPo raz kolejny wynik negatywny....
Trzymaj się . Coś się nie udał dziś ten dzień . Przytulam mocnoDzis juz placzu nie opanuje jakie to wszystko jest niesprawiedliwe
wiem co czujeszDzis juz placzu nie opanuje jakie to wszystko jest niesprawiedliwe
Moj horoskop na dzis
Horoskop dzienny – Lew
Przygotuj się na szok spowodowany pewnym nieoczekiwanym zdarzeniem. Zmiany, jakie ono spowoduje, mogą się okazać zarówno pozytywne, jak i negatywne. Wiele zależy od tego, jak dobrze przemyślisz swoje decyzje. Choć prawdopodobnie utracisz coś, czego nigdy już nie odzyskasz, postaraj się myśleć pozytywnie, ponieważ i tak nie będziesz mieć wpływu na nadchodzące wydarzenia.
wiem co czujesz
Strasznie mi przykro... Doskonale Cie rozumiem...Dzis juz placzu nie opanuje jakie to wszystko jest niesprawiedliwe
Tyle że to chyba początki stymulacji [emoji848][emoji848][emoji848]Estradiol w kosmos to jest 6000 i wiecej ,ten mysle jest przyzwoity na pare pieknych pecherzykow.[emoji8]