reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem, że to przykre ale wierze, że ten jeden będzie pięknie się rozwijał w Twoim brzuszku. Wcześniejszy transfer mógłby spowodować więcej komplikacji jakby się komórki nie podzieliły się poprawienie w macicy.
Kuwa to mało powiedziane [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Oby dalej się rozwijał [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] a mówiłam żeby robić transfer w 3 dobie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
no i cudnie. Tez mysle ze nie warto od razu amino robic,bo bezpieczne to tez zawsze nie jest.Warto za to zawsze drugie i trzecie zdanie miec.Bedzie dobrze;)
Wlasnie juz sama nie wiem co o tym, myslec bo dziewczyna miala prawie identyczna sytuacje do mnie z watku o amniopunkcji. Tez robila badania w salve bo dostala skierowanie na profilatyczny program badania - on jest darmowy. I tez jej wyliczyli bardzo due ryzyko i przez tel udzielil jej takiej samej sytuacji jak my a ona tez usg miala piekne. Mi i jej nitk nie pytal o zgode na amni poporstu zostalo wystawione skierowanie do matki polki i zostawione w rejestracji. Na kierowanie mam tez wypisane ze zostalam pouczona o mozliwosci zrobienia badania przeswiewowego nieinwazyjnego jak Nifty i Harmony i ze zostalam pouczona o ryzyku zwiazanym z amniponkcja. Bzdura nic nie powiedzial poza tym ze jest bardzo zle bo wysokie ryzyko i ze mam isc na amnio i koniec. Nie chce siac teorii sposkowej ale zastanawiam sie czy specjalnie nie kieruja tam pacjentek chocby bardziej wiekowych na taki zabieg. Mnie akurat stac na takie badanie nieinwazyjne a dowiedzialam sie o ni od lekarza z kliniki a co maja powiedziec kobiety ktore nie moga sobie wylozyc 3000 zl na takie badanie i ida na taka amniopunkcje? To wsyztsko to jest jakis koszmar mowie wam.

U mnie już plamienie, także k%#@* zaatakuje pewnie jutro i tak oto wraz z pierwszym sraczkowatym plamieniem odpływa kanalizacją marzenie. Ta pomarz sobie kobieto dalej a ja s... i tak przyjdę. Taka to sprawiedliwość o!

Po raz kolejny wynik negatywny.... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Cholernie to wszystko niesprawiedliwe :( Szlak by trafił z tym wszystkim !! :crazy::crazy::crazy:

Tule i życzę teraz dużo dużo sił :( Przykro mi z takiego obrotu sytuacji.

Po raz kolejny wynik negatywny.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
[emoji174] Przykro mi bardzo... Okropnie to niesprawiedliwe! Bądź silna, ściskam mocno [emoji3590]

Dziękuję wam za wsparcie zawsze jakies słowa otuchy ♥️ choc wyc sie chce strasznie ciezko mi to opanować ale coz zyje sie dalej... Teraz dopóki nie nazbieram kasy to musze isc do pracy aczkolwiek spodziewam sie ze szefowa moze mnie zwolnic.. Licze sie z tym niestety bo mnie nie było 2.5 miesiąca a na tydzień między transferami pracować to kiepsko wyglada.... Chodzenie w kratkę... Eh.

reklama
Do góry