Strasznie mi przykro kochana [emoji174][emoji174]Po raz kolejny wynik negatywny.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Płacz [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Dzis juz placzu nie opanuje [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] jakie to wszystko jest niesprawiedliwe [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
Najgorsze uczucie.... Łez nie idzie nawet opanować.... To wszystko tak boli co z tego ze mam jeszcze 2 zarodki ale dopóki nie zrobie kolejnych badań to mi teraz lekarz transferu nie zrobi a kasy juz brak.. Skad to brac.. K*rwa mac nooo
Kochana pamiętaj że masz dwa zarodki [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]Najgorsze uczucie.... [emoji24] Łez nie idzie nawet opanować.... To wszystko tak boli[emoji24] co z tego ze mam jeszcze 2 zarodki ale dopóki nie zrobie kolejnych badań to mi teraz lekarz transferu nie zrobi a kasy juz brak.. Skad to brac.. K*rwa mac nooo
Ja miałam 5000 pod koniec stymulacji i transfer odroczony bo za duże ryzyko hiperki... Wiec 2000 na samym początku może różnie się skończyćEstradiol w kosmos to jest 6000 i wiecej ,ten mysle jest przyzwoity na pare pieknych pecherzykow.
Przykro.. bardzo☹Najgorsze uczucie.... Łez nie idzie nawet opanować.... To wszystko tak boli co z tego ze mam jeszcze 2 zarodki ale dopóki nie zrobie kolejnych badań to mi teraz lekarz transferu nie zrobi a kasy juz brak.. Skad to brac.. K*rwa mac nooo
Który to był Twój transfer?
Przykro mi , zadne słowa teraz nie pomoga, wiem... przytulam mocnoPo raz kolejny wynik negatywny....
Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
3 juz.... I szczerze to juz nie mam sily walczyćPrzykro.. bardzo☹
Który to był Twój transfer?
Wiem co czujesz... wypłacz się dzisiaj a jutro trochę na to inaczej spojrzysz. Kurde masz jeszcze 2 zarodki! A kasa? Kasa sie zawsze znajdzie ❤Najgorsze uczucie.... Łez nie idzie nawet opanować.... To wszystko tak boli co z tego ze mam jeszcze 2 zarodki ale dopóki nie zrobie kolejnych badań to mi teraz lekarz transferu nie zrobi a kasy juz brak.. Skad to brac.. K*rwa mac nooo
reklama
Dziś, teraz nie masz siły, ale zobaczysz ze za kilka dni się pozbierasz i będziesz chciała walczyć. Masz racje co do badań, koniecznie.3 juz.... I szczerze to juz nie mam sily walczyć
Trzymaj się...
Podziel się: