Mirka a możesz juz cos jesc ?Tak, polepszylo się chociaż dlatego że mniej wymiotuję i mam siłę pisać... Tak to miałam wyciszony telefon, wyłączony internet, nie miałam siły ani z nikim pisać ani rozmawiać, tylko chciałam spać bo jak się budziłam to tylko wymiotowałam, teraz sobie leżę i nawet oglądam TV... Dziękuję
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro Kochana... Nie ma w tym żadnej Twojej winy... tak najwyraźniej musiało być. Może zarodek nie był zdrowy, może coś innego zawiodło... Chyba trzeba coś więcej do badać, masz zarodki, ale szkoda tak próbować w ciemno...Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Pola87
20 dpt trzydniowych, wiesz tym razem cieszę się bo Beta rosła prawidłowo, raz tylko przyrost był widocznie niższy niż pozostałe ale dalej w normie wiec plus. Czekam w takim razie cierpliwie do wtorku na usg.Martwisz sie o puste jajo płodowe? Mam to za soba ;( Jak ci beta rosła? Ktory dzien po transferze jestes?
bazylia128
Jeszcze maja czas - jest wczesnie nie martw sie20 dpt trzydniowych, wiesz tym razem cieszę się bo Beta rosła prawidłowo, raz tylko przyrost był widocznie niższy niż pozostałe ale dalej w normie wiec plus. Czekam w takim razie cierpliwie do wtorku na usg.
Nie, mrozaczek z 3 doby, podany w 4 jako kompaktujaca morula. Ponoć po rozmrożeniu od razu zaczął się dalej dzielić i w ciągu doby przekształcił się. Chyba dobrze
Też się dziwię że jestem taka spokojna, zazwyczaj i na codzień. Jestem wulkan energii i emocji, na zmianę krzyczę śmieje się i płaczę (tak mam normalnie nie od hormonów ) a teraz nic. Oaza spokoju. Totalna wy.jebka... Zwariowałam może już?
Jeszcze powiedz ze zamknął za sobą drzwi a porwę Wam tego kota i podrzuca nasza ruda zołzę
Niestety drzwi nie potrafi zamykać
Mirka a możesz juz cos jesc ?
Tak kochana, co prawda pomalutku i nie dużo ale postępy już są
Dziękuję za odpowiedz.W sobotę mam jeszcze wizytę i jeżeli sami oni nie będą chcieli zrezygnować z transferu to chyba zmienię klinikęWszystko zależy od lekarza, ale raczej tak. Mój polip na usg wydawał się mały a po zabiegu lekarz powiedział, że był ogromny. U mnie lekarz ustawił wszystkie daty tak, że miałam zabieg, za kilka dni stymulacje i w tym samym cyklu transfer.
motylek24
Polipy bywają paskudne. U mnie nic nie było widać na USG. Dopiero podczas histero polip został usunięty. Jakie było moje zdziwienie, skończyły się obite miesiączki. Wszyscy lekarze powtarzali, że mam takie miesiączki z powodu mięśniaka. Jednak to nieprawda, mam spokój do dzisiaj a mięśniak nadal sobie w macicy siedzi. Dążę do tego że warto usunąć polip, może powodować stany zapalne o czym świadczyły moje miesiączki ze skrzepami.Dziękuję za odpowiedz.W sobotę mam jeszcze wizytę i jeżeli sami oni nie będą chcieli zrezygnować z transferu to chyba zmienię klinikę
pauli890
Łeee to łajdak bo nie dość że wraca jak chce to chałupę otwarta zostawia i złodziei zaprasza. Zostają z ruda złośnica per królowąNiestety drzwi nie potrafi zamykać
reklama
Iskierka_NADZIEII
Wielkimi krokami zbliża się poniedziałek boje sie porażki
Podziel się: