To juz nie aktualne zarodeczkow maja duzo i piękneŻyczę oby z tych dwóch spełniło się wasze marzenie z całego serducha
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Za dwa tygodnie kolejna wizyta. Jak będzie Ok to dostanę kartę ciazyJejkuuu ile to trzeba przejsc zeby zobaczyc to serduszko Co dalej?
JestemMama!
Mialam tak, czasami dalej mam uczucie jak na @. Transfer udany i mam nadzieję ze za tydzień juz usłyszę serduszko aktualnie 17 dptDziewczyny miała któras z was po transferze takie ciągnięcie w brzuchu? Jakby trochę okresowe? Jestem tydzień po transferze i chwilami takie właśnie dziwne uczucie
zrezygnowana
Dziewczyny Wam, co niektórym na dupe sie należy! Ale dzisiaj super wieści❤gratulacje
Ja mam wrażenie, że dziewczyny w naturalnych ciążach, w które zaszły bez problemu (wiem, z doświadczenia u znajomych/rodziny), że jak jest pozytywny test to od razu wiedzą, że będą mieć dziecko i juz myślą o porodzie Że w ogóle nie maja innych mysli w głowie, ciąża i dziecko bedzie i dają buciki, żeby oznajmić teściom i rodzicom tylko po pozytywnym teście Ja mam nauczkę, żeby za szybko sie nie cieszyc i nie ogłaszać wszem i wobec. I teraz myślę o tym, żeby aby to nie ciąża pozamaciczna albo, że np za 2 tyg to już nic z tego nie będzie albo będzie puste jajo płodowe! Żeby ktoś tak zmienił moje negatywne myśli! Z plusów od kilku dni bola mnie piersi, brodawki, a nawet jak niechcący ręką je dotknę to masakra, wczesniej tego nie mialam, a zaznaczam, że moje piersi sa mikroskopijne
Trzymam ogromnie kciuki. Powiedz mi z ciekawości koedy zalecali pierwsze badanie krwi?hcgKochane moje Wracam już z moim kochanym kropkiem , już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa
pauli890
Co za świetne wiadomości ale powinnaś po tylko dostać że chciałaś leki odstawiać! Kropek walczył a mamusia w niego nie wierzy! Oj oj oj!Dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie, w tamtym tyg pisałam
Beta w 8dpt - 44, w 10dpt - 65, więc już byłam zrezygnowana na maxa, bo wiadomo, że ten wzrost był jednym słowem chu**** :/ 11dpt już powiedziałam, że koniec nie biorę leków, ja tak mam jak coś idzie nie po mojej myśli Więc mój mąż naskarżył na mnie do Dr Mrugacza i on do mnie zadzwonił, żeby mnie opierniczyc, żebym leków nie odstawiała Jak zawsze podtrzymał mnie na duchu. 12dpt zrobiłam w domu test od niechcenia i dwie mocne krechy!
Na betę, hormony i wizytę po transferze byłam umówiona na dziś już od tamtego tygodnia i co??? Dziś 15 dpt Beta 501! Jestem w mega szoku! Leki bez zmian i Dr ustaliła USG na za 2 tyg, żeby już wiedzieć na 100% co i jak. Oczywiście jeszcze sie nie ciezse i nie nastawiam, ale mój mąż gada do brzucha już od tamtego tyg, bo tej słabej becie i mojej depresji cały czas mówił, że on dzidziutkowi cos powiedział i ma byc wszystko ok!!! Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.... Pierwsze pozytywne testy od 8 lat to jest dopiero szok!
Ale się ciesze ze masz takie wyniki
Ja właśnie dojechałam do kliniki. Mam wizytę. Siwy ma napisane na wyniku, że ma normozoospermię, czyli wsio gra.@fredka84 ja juz w domu Rosol gotuje ale spac mi sie chce niemilosiernie - taki dzien - co robisz dzisiaj na obiad? Jak Siwemu wyszly wyniki?
Zanim wrócę do domu to wieczór będzie, więc na obiad zjem coś w biegu
Nooooo psze pani, ładnie się bawimy . Teraz będziesz rządzić w nocyA ja ogłaszam, właśnie przebudziłam się po dwóch godzinach spania chyba wieczorem popracuję moje dziecię nadal śpi pewnie przykrywka przed nocą
KarolaJ
Jutro mam powtarzać
Powtarzalas bete?
reklama
JestemMama!
Boziu ja chyba zwariuje do następnej środy dziś kazałam mężowi kupić kolejny test... Właśnie zrobiłam... Fakt inna czułość jego ale kreska jak była tak jesy chodź mialam tego nie robić to chyba jutro jadę na betę też z 14 dnia miał czułość 10 a ten dzisiejszy 20... Nie wiem już sama nic... Wariuje test równy tydzień po terminie miesiączki dziś 17dpt
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: