Pola87
Fanka BB :)
Ale piękne wynikiPierwsza beta w 9dpt była 136 a w 11 dpt beta wynilosila 308.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękne wynikiPierwsza beta w 9dpt była 136 a w 11 dpt beta wynilosila 308.
Pisz nam tutaj jak po USG?Ja właśnie dojechałam do kliniki. Mam wizytę. Siwy ma napisane na wyniku, że ma normozoospermię, czyli wsio gra.
Zanim wrócę do domu to wieczór będzie, więc na obiad zjem coś w biegu
Dr Mrugacz <3 bardzo dobrze go wspominamDziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie, w tamtym tyg pisałam
Beta w 8dpt - 44, w 10dpt - 65, więc już byłam zrezygnowana na maxa, bo wiadomo, że ten wzrost był jednym słowem chu**** :/ 11dpt już powiedziałam, że koniec nie biorę leków, ja tak mam jak coś idzie nie po mojej myśli Więc mój mąż naskarżył na mnie do Dr Mrugacza i on do mnie zadzwonił, żeby mnie opierniczyc, żebym leków nie odstawiała Jak zawsze podtrzymał mnie na duchu. 12dpt zrobiłam w domu test od niechcenia i dwie mocne krechy!
Na betę, hormony i wizytę po transferze byłam umówiona na dziś już od tamtego tygodnia i co??? Dziś 15 dpt Beta 501! Jestem w mega szoku! Leki bez zmian i Dr ustaliła USG na za 2 tyg, żeby już wiedzieć na 100% co i jak. Oczywiście jeszcze sie nie ciezse i nie nastawiam, ale mój mąż gada do brzucha już od tamtego tyg, bo tej słabej becie i mojej depresji cały czas mówił, że on dzidziutkowi cos powiedział i ma byc wszystko ok!!! Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.... Pierwsze pozytywne testy od 8 lat to jest dopiero szok!
Potem napisze bo dopiero wyjeżdżam do domu. Ale uchyle rąbka tajemnicy - odwalilam mega numer . Do późniejPisz nam tutaj jak po USG?
dzizas @fredka84 kiedy Ty nie odwalasz numerów. Chyba kiedy śpiszPotem napisze bo dopiero wyjeżdżam do domu. Ale uchyle rąbka tajemnicy - odwalilam mega numer ❤❤. Do później
[QUOTE="Gonia0605, post: 20128390
Słabo rośna moje jajeczka [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Dwa dominujące 9 mm i około 10 mniejszych [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] kolejna kontrola w czwartek [emoji22]
Pani doktor mi powiedziała ze po 9 dniach już mogę zrobić nawet test sikany , ale trzeba to potwierdzić badaniem krwi. Wiec zrobię bete w przyszła środę , postaram się wytrzymać i nie nasikaćTrzymam ogromnie kciuki. Powiedz mi z ciekawości koedy zalecali pierwsze badanie krwi?hcg
Ja taka sama szalona jak ty. W sumie zrobilam 18 testow ciazowych. 4 razy bylam na becie. Jak Ci to pomaga to rob test.... wszystko dla pozytywnych mysli. Wszystko dla kropka/kropki... kropekBoziu ja chyba zwariuje do następnej środy dziś kazałam mężowi kupić kolejny test... Właśnie zrobiłam... Fakt inna czułość jego ale kreska jak była tak jesy ❤ chodź mialam tego nie robić to chyba jutro jadę na betę też z 14 dnia miał czułość 10 a ten dzisiejszy 20... Nie wiem już sama nic... Wariuje test równy tydzień po terminie miesiączki dziś 17dpt