reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak samopoczucie?
Kochana wypisali mnie dziś ze szpitala, cieszę się bo nie chcialam tam na weekend zostawać [emoji85] myślałam, że czuję się lepiej dopóki nie poruszałam się po domu [emoji2368] ale mam leżeć a nie chodzic a boleć jeszcze może jakiś czas więc trzeba zacisnąć zeby[emoji6]

reklama
Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]

Właśnie miałam telefon z labo, z 14 komórek zapłodnilo się 12, a do dziś przetrwało 10 [emoji3590]. Najgorsza będzie 3 doba i boje się ze tutaj dużo padnie [emoji53], ale większość jest dobrej jakości, niektóre maja jakieś małe fragmentację, ale na ten czas za wcześnie żeby coś powiedzieć i kazali być dobrej myśli. Transfer będzie we wtorek, jeśli będzie co transferować [emoji3590][emoji6]
To ciągle bardzo dobry wynik [emoji3059] trzymam kciuki za dalszy rozwój [emoji110][emoji110][emoji110]

Niestety :( zarodek przestał się rozwijać. Od czwartku odstawiłam wszystkie leki i czekam na samoistne poronienie... na razie brzuch boli jak na okres wiec to chyba dobry znak, ze oczyści się samo, a nie ze będzie potrzebna wizyta w szpitalu...

Mamy jeszcze jeden zarodek wiec mam
Nadzieje ze jeszcze w tym roku uda się kolejny transfer...
Przykro mi bardzo [emoji174] nie załamuj się bo macie jeszcze szanse! Ściskam mocno [emoji3590]

Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]
relanium 2mg, od razu wycisza i uspokaja, ale to na receptę jest... picie meliski też pomaga

Niestety :( zarodek przestał się rozwijać. Od czwartku odstawiłam wszystkie leki i czekam na samoistne poronienie... na razie brzuch boli jak na okres wiec to chyba dobry znak, ze oczyści się samo, a nie ze będzie potrzebna wizyta w szpitalu...

Mamy jeszcze jeden zarodek wiec mam
Nadzieje ze jeszcze w tym roku uda się kolejny transfer...
Bardzo mi przykro, ja poroniłam samoistnie ok tydzień po odstawieniu leków, jeżeli tak się i u Ciebie stanie to spokojnie zdążysz jeszcze w tym roku z transferem.

reklama
Do góry