reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak samopoczucie?
Kochana wypisali mnie dziś ze szpitala, cieszę się bo nie chcialam tam na weekend zostawać [emoji85] myślałam, że czuję się lepiej dopóki nie poruszałam się po domu [emoji2368] ale mam leżeć a nie chodzic a boleć jeszcze może jakiś czas więc trzeba zacisnąć zeby[emoji6]

reklama
Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]

Właśnie miałam telefon z labo, z 14 komórek zapłodnilo się 12, a do dziś przetrwało 10 [emoji3590]. Najgorsza będzie 3 doba i boje się ze tutaj dużo padnie [emoji53], ale większość jest dobrej jakości, niektóre maja jakieś małe fragmentację, ale na ten czas za wcześnie żeby coś powiedzieć i kazali być dobrej myśli. Transfer będzie we wtorek, jeśli będzie co transferować [emoji3590][emoji6]
To ciągle bardzo dobry wynik [emoji3059] trzymam kciuki za dalszy rozwój [emoji110][emoji110][emoji110]

Niestety :( zarodek przestał się rozwijać. Od czwartku odstawiłam wszystkie leki i czekam na samoistne poronienie... na razie brzuch boli jak na okres wiec to chyba dobry znak, ze oczyści się samo, a nie ze będzie potrzebna wizyta w szpitalu...

Mamy jeszcze jeden zarodek wiec mam
Nadzieje ze jeszcze w tym roku uda się kolejny transfer...
Przykro mi bardzo [emoji174] nie załamuj się bo macie jeszcze szanse! Ściskam mocno [emoji3590]

Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]
relanium 2mg, od razu wycisza i uspokaja, ale to na receptę jest... picie meliski też pomaga

Niestety :( zarodek przestał się rozwijać. Od czwartku odstawiłam wszystkie leki i czekam na samoistne poronienie... na razie brzuch boli jak na okres wiec to chyba dobry znak, ze oczyści się samo, a nie ze będzie potrzebna wizyta w szpitalu...

Mamy jeszcze jeden zarodek wiec mam
Nadzieje ze jeszcze w tym roku uda się kolejny transfer...
Bardzo mi przykro, ja poroniłam samoistnie ok tydzień po odstawieniu leków, jeżeli tak się i u Ciebie stanie to spokojnie zdążysz jeszcze w tym roku z transferem.

reklama
Do góry