Dokładnie @fredka84 , mam koleżankę która miała takie owulacje i miała malutkie dawki gonal,monitoring i dziś jest w 5 miesiącu. Może spróbuj jeszcze jogę plodnosci, jak nie pomoże to raczej i nie zaszkodziA lekarz nie chce cię jakimiś lekami podstymulować ??? Co powiedział?? Do się coś zrobić??
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Ja nigdy nie byłam u Maliny. Kolezanka do niego trafiła, wcześniej się u P.leczyla.. U Maliny miala 4 szczepienia i po nich stymulacje.. Malina wlasnie jej mówił że nie zaszkodza jajeczka szczepienia.. z 4 dojrzałych komórek ma 4 blastki najlepszej jakości.. Co lekarz to nieco odmienna opinia jak widać..Aha, o to chodzi. Wiesz...
Ja nie jestem specjalistką czy coś, tylko tak mi Paśnik powiedział. Że szczepienia i leki do stymulacji się gryzą. Ale np @Aduś16 chyba ma inne zdanie na ten temat, a ona chodzi Malinowskiego.
Nie wiem co ci doradzić
Gonia0605
Nie wiem o co chodzi, ale mi po tych wszystkich szopkach z in vitro masakrycznie się cykle wydłużyły... Już kolejny raz 39 dni... W ogóle nie wiem o co chodziA widzisz . Fretkom to zawsze kuwa wiatr w oczy i teraz jeszcze pod ogon . Cykle co 25-28dni.
Myślisz że robić jeszcze testy owu?
Może też Ci się poprzesuwało...
Myślałam o Tobie wiele razy, tyle ostatnio przeszlas... cieszę się ze wracasz, mam nadzieje ze to będzie Twój transferHej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤❤❤❤ zabieramy ostatniego kropka do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu
Aduś16
U mnie to samo.. dzis 2 tygodnie opóźnienia juz.. a zawsze mialam jak w zegarku 28-29 dni..Nie wiem o co chodzi, ale mi po tych wszystkich szopkach z in vitro masakrycznie się cykle wydłużyły... Już kolejny raz 39 dni... W ogóle nie wiem o co chodzi
Może też Ci się poprzesuwało...
zrezygnowana
A konsultowałaś z lekarzem ? Co powiedział
Niee, bo wynik miałam 18:30, więc już nawet nie ma o tej porze lekarza w klinice. Poza tym ta dzisiejsza beta to wyłącznie z mojej inicjatywy, bo lekarz kazał powtorzyć za tydzień! :/ Więc 8dpt i potem 15dpt.
Pola87
O kurczę to też dziwnie. Zazwyczaj powinno sprawdzić się po 2 dniach. Kochana trzymaj sięNiee, bo wynik miałam 18:30, więc już nawet nie ma o tej porze lekarza w klinice. Poza tym ta dzisiejsza beta to wyłącznie z mojej inicjatywy, bo lekarz kazał powtorzyć za tydzień! :/ Więc 8dpt i potem 15dpt.
Kurczę to duzo zdrówka życzę abys szybko do siebie doszla , ja w N od 2dc biore gonal f 125j. Mala dawka bo Amh mam 7 ,waze 54 kg i Pani dr mowila ze mniejsza dawka...jutro mam pierwsze usgRekovelle+Lutinus a później Pregnyl i Gonapeptyl
Ja zaczęłam 30/08 tabletkę anty, bez robienia przerwy 11/09 gonal f 16/09 dalej gonal i orgalutran i 22/09 ovitrelle i dziś punkcjaDziewczyny ile dni u was trwają stymulacje?
reklama
Daj nam tutaj znac od czasu do czasu jak się czujesz. Oby szybko minęłoDzięki kochana. Też mam taką nadzieję [emoji849]
Podziel się: