reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A co tam u Ciebie bidulko? ❤ Coś działasz? Robiłaś jakieś badania do Paśnika?
❤ ❤ ❤
Tak, robiłam badania, już czekam na wyniki. 1 października tuż tuż... Strasznie szybko zleciało...
Biorę suplementy na tą endometriozę, ale chyba na razie nie zdecyduję się na zabieg, za dużo sprzecznych opinii o tym słyszałam. Właściciel Bociana chce mnie wziąć pod opiekę, zastanawiam się czy nie jechać do niego na konsultację, a sam transfer zrobić w Warszawie. Oddali mi część kasy za tamten niefortunny transfer. Robiłam też podwójny cukier na czczo i 2 h po jedzeniu, dzisiaj po południu odbiorę wyniki... Także dużo u mnie się dzieje.... Daj znać od czasu do czasu co u Ciebie.... Brakuje mi Ciebie na tym forum... :p

Ostatnia edycja:
Witajcie, czy może któraś z was kochane miała weryfikację np w 3 dpt?
W jednej z klinik to norma. Ale też jak się uprzesz, że nie chcesz, to bety nie zbadasz. Może to ma sens przy świeżym transferze, gdzie dostajesz zastrzyk z hcg na pęknięcie pęcherzyków (i w następnej weryfikacji sprawdzają czy spada czy rośnie), ale przy krio nie ma prawa być bety i tylko stres niepotrzebny. Warto natomiast zrobić progesteron i estradiol, bo mogą dostosować dawki leków.

❤ ❤ ❤
Tak, robiłam badania, już czekam na wyniki. 1 października tuż tuż... Strasznie szybko zleciało...
Biorę suplementy na tą endometriozę, ale chyba na razie nie zdecyduję się na zabieg, za dużo sprzecznych opinii o tym słyszałam. Właściciel Bociana chce mnie wziąć pod opiekę, zastanawiam się czy nie jechać do niego na konsultację, a sam transfer zrobić w Warszawie. Oddali mi część kasy za tamten niefortunny transfer. Robiłam też podwójny cukier na czczo i 2 h po jedzeniu, dzisiaj po południu odbiorę wyniki... Także dużo u mnie się dzieje.... Daj znać od czasu do czasu co u Ciebie.... Brakuje mi Ciebie na tym forum... :p
Jedź, porozmawiaj. On jest bardzo doświadczony. Bywa trochę bezpośredni, przez to można odnieść wrażenie że jest niemiły. Stracisz trochę czasu, może za wizytę też nie zgarnie dużo? On odbiera ciągle telefony od pacjentek więc to jednak inna rozmowa.
Ogólnie nawet go nie chciałam do transferu hehe ale nikogo innego nie było. W sumie fanie żartował i rozładował napięcie. No i wywróżył dziewczynkę 😁

reklama
Jedź, porozmawiaj. On jest bardzo doświadczony. Bywa trochę bezpośredni, przez to można odnieść wrażenie że jest niemiły. Stracisz trochę czasu, może za wizytę też nie zgarnie dużo? On odbiera ciągle telefony od pacjentek więc to jednak inna rozmowa.
Ogólnie nawet go nie chciałam do transferu hehe ale nikogo innego nie było. W sumie fanie żartował i rozładował napięcie. No i wywróżył dziewczynkę 😁
Długo rozmawiałam z nim przez telefon i jego osobowość i poczucie humoru bardzo mi odpowiada. Mówił, że tak czy inaczej porozmawia z moim lekarzem i doradzi co on by zrobił w moim przypadku. Ale też powiedział, że jeśli bym chciała, to mogę przyjechać do niego.... Zobaczę...

Do góry