No to rewelacji u Ciebie aż nadto Wstyd się przyznać, ale kuwa nie wiem jak te Twoje dziecioki mają na imię Pewnie kiedyś pisałaś, ale ja to mega sklerotyczka Mojej sister syn miał ospę w tamtym roku i miał kropki nawet na grzybku siusiaka. Przyjechałam wtedy do nich w odwiedziny, a on do mnie już krzyczał z pokoju że musi mi coś pokazać...I biegiem leciał i siusiaka pokazywał Musiałam oglądać bo pokazywał mi z każdej strony A moja sis sią nabijała z mojej minyFajnie że jesteś co to lekarze nie wymysla na tym USG, dobrze że uciekłaś od tego dziwaka. Jeśli masz reguralne cykle to "bzykajcie" się co dwa dni i styka. Począwszy od dni płodnych i ze dwa czy trzy dni po.....
Córeczka w żłobku nawet dobrze tylko na dzień dobry ospa zabrałam i czekamy teraz na szczepienie. Syn...doprowadza mnie do obłędu, dziś okazało się że często "zapomina"zeszytów z szafki szkolnej, idzie sobie na lekcje i pisze na karteczkach ja kiedyś oszaleje. W pracy byłam aż dwa razy, pierwszy raz przy kawusi, jak człowiek porozmawiałam, drugi naprawiłam komputer, nawet drukarkarka działa.
Pisz czasem co u Ciebie.
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Evela.6
[emoji174]Niestety wynik negatywny [emoji22][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Iskierka_NADZIEII
No nic jedno wielkie zero. Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe plakac sie chce.Co ty to mówisz. Nic nie drgneło? Kochana ściskam mocno doskonale rozumiem co czujesz.
Dużo siły życzę ❤ Niestety, sprawiedliwości brak na tym świecieNo nic jedno wielkie zero. Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe plakac sie chce.
Iskierka_NADZIEII
mary.m
Niestety wynik negatywny
Bardzo mi przykro
mary.m
Jeszcze nie wiadomo w jakim kierunku to pójdzie, oczywiście trzeba brać różne opcje pod uwagę, mam nadzieję, że jednak będzie pięknie przyrastaćDziękuje za pocieszenie ale jest naprawdę niewiele historii z pozytywnym zakończeniem przy takiej becie niskiej. Przede sprawdzać co 2 dni.
boje się tylko tego co może się wydarzyć.
Czy będą czekać aż beta urośnie do 1000 i stwierdza puste jajeczko czy jak to się odbywa ??
reklama
mary.m
U mnie wróciły plamienia i znowu stres :/ pojechałam dziś na usg do enel med, bo mam tam z pracy opiekę medyczną i byłam ostatnio po skierowanie na badania krwi i moczu, żeby nie płacić skoro nie muszę. Dała mi też skierowanie na usg, bo mam tam jedno w pakiecie do 10 tc (swoją drogą co za bezsens, żeby ginekolog przyjmował tylko na konsultacje, bez możliwości zrobienia usg, dopiero musi wystawić skierowanie i trzeba się specjalnie umawiać i drugi raz jeździć, a potem z wynikami znowu do gina ). Wszystko wyszło ok, maluszek ma 2,62 cm, tętno 168, nie ma żadnego krwiaka, nie wiadomo skąd te plamienia ale są cały czas. Ja od dwóch dni mam intensywne objawy ciążowe, mój mąż mówi, że wyglądam i mam wszystkie objawy pasujące do gigantycznego kaca
Podziel się: