reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Kochana moze wybierz sie do tego polskiego ginekologa moze on ci cos doradziTak kochana, miałam..
Dzidzia ok, tylko u mnie nie mogli znaleźć lewego jajnika i się okazało że mam 2 torbiele na prawym jajniku, jakiś płyn w jajowodzie.. I się trochę przestraszyłam ☹
KarolinaJ79
Hej dziewczyny wczoraj USG wyszło dobrze bąbel ma 3.15 cm to jest 10 +1 dzień i 170 AS posprawdzałam wszystko i jak na ten tydzień wszystko ok. Badania prenatalne mam 28 .09 i wtedy będzie myśle ze wiadomo czy mówić oficjalnieno ciazy bo jak na razie niewiele osób o niej wie.
@Ananasowa93 przyrost jest ok. Jaki miałaś. Zarodek ilu dniowy i który to dżin po transferze???
@Hope899 tak bardzo mi przykro
Dziewczyny za każda trzymam kciuki !!!
@Mirka30 super wieści ze USG ok i maluszek jest ok a czasami krwawienie może być z szyjki albo kosmowka jest niedaleko szyjki! Nie martw się jak łożysko się już całkowicie odklei do ściany macicy i się uniesie to one ustaną! Trzymam kciuki!!!
@Ananasowa93 przyrost jest ok. Jaki miałaś. Zarodek ilu dniowy i który to dżin po transferze???
@Mirka30 super wieści ze USG ok i maluszek jest ok a czasami krwawienie może być z szyjki albo kosmowka jest niedaleko szyjki! Nie martw się jak łożysko się już całkowicie odklei do ściany macicy i się uniesie to one ustaną! Trzymam kciuki!!!
Iskierka_NADZIEII
Dziękuję wszystkim za wsparcie zawsze to jakaś pomoc myślałam ze bede wyc i nie bede mogla tego opanować a tak naprawdę lzy popłynęły i tyle ale to chyba dlatego ze przywykłam do negatywnych testów i straciłam nadzieję zr kiedykolwiek w ogóle bede miala dziecko... Ciezko mi zrozumieć dlatego to rakie skomplikowane to wszystko cholernie trudne i serce pęka kiedy wiesz ze ty nie możesz a ktos sie mnoży z łatwością... To jest nie sprawiedliwość. Dlatego musze sie przyzwyczaić ze cud w moim przypadku to nie realne marzenie. Cieszę sie ze wam sie udało i wszystko dobrze sie układa
Ananasowa93
Tak wiem ze przyrost jest dobry, ale wartość bardzo niska i tego się boje. Zarodek 4.2.2 blastocysta i dziś 8 dpt.Hej dziewczyny wczoraj USG wyszło dobrze bąbel ma 3.15 cm to jest 10 +1 dzień i 170 AS posprawdzałam wszystko i jak na ten tydzień wszystko ok. Badania prenatalne mam 28 .09 i wtedy będzie myśle ze wiadomo czy mówić oficjalnieno ciazy bo jak na razie niewiele osób o niej wie.
mialam konsultacje telefoniczna z moja pnia dr i ona tez twierdzi ze najważniejszy przyrost i ze miała ciąże z takich bet. Na 19.09 umówiła mnie na wizytę pęcherzykowa. Do tego czasu jeszcze 3 razy zrobię betę bo nie wiem jak będzie przyrastać i czy do tego czasu urośnie do 1000 a tyle chyba potrzeba żeby widoczny był pęcherzyk.
Gonia0605
Nie miałam bolesnych okresów. Mam wiele torbielibw jajnikach, niektóre podobno endometryczne, jak stwierdziła ginekolog--onkolog podczas Usg. Do tego Ca 125 - 59.Gonia0605 Ty masz stwierdzoną endometriozę?
Miałaś jakieś objawy typu bardzo bolesne okresy ?
Poszlam do ginekologa, podobno specjalisty od endometriozy, który zrobił mi Usg I badanie ginekologiczne i stwierdzil endometriozę glebokonaciekajaca i zalecił laparoskopię. Nie wiem czy to można nazwać diagnozą.
pauli890
Ale przecież przyrost jest więc czemu myślisz że pozamiatane?Dzisiaj beta 30 także pozamiatane wiem. Ale tak bardzo mi żal
Tak bardzo mi przykro i tak mocno ściskam CieNiestety wynik negatywny
Najważniejsze że dzidzia okej!!Tak kochana, miałam..
Dzidzia ok, tylko u mnie nie mogli znaleźć lewego jajnika i się okazało że mam 2 torbiele na prawym jajniku, jakiś płyn w jajowodzie.. I się trochę przestraszyłam ☹
A co Ci lekarz Mirka powiedział na te torbiele i płyn? Skomentował to jakoś?
Gratulacje, będzie bobo!MOJA beta 137 nie wierze.
Jak u Ciebie kochana?
Gonia0605
Kochana, nie jesteś sama. Nie wszystkim się udaje i każda z nas zadaje sobie pytania dlaczego to mnie spotyka... Niektóre dziewczyny tu wierzą, że w końcu każdej się uda, ja niestety nie mam tej wiary. Wierzę natomiast, że spróbujesz jeszcze i może zaliczysz się do grona szczęśliwych... A jeśli nie, to wszulystkie my, którym się jednak nie udało, znajdziemy sposób, aby chociaż troche być szczęśliwe. Trzymaj sięDziękuję wszystkim za wsparcie zawsze to jakaś pomoc♥ myślałam ze bede wyc i nie bede mogla tego opanować a tak naprawdę lzy popłynęły i tyle ale to chyba dlatego ze przywykłam do negatywnych testów i straciłam nadzieję zr kiedykolwiek w ogóle bede miala dziecko... Ciezko mi zrozumieć dlatego to rakie skomplikowane to wszystko cholernie trudne i serce pęka kiedy wiesz ze ty nie możesz a ktos sie mnoży z łatwością... To jest nie sprawiedliwość. Dlatego musze sie przyzwyczaić ze cud w moim przypadku to nie realne marzenie. Cieszę sie ze wam sie udało i wszystko dobrze sie układa ♥
Nie miałam bolesnych okresów. Mam wiele torbielibw jajnikach, niektóre podobno endometryczne, jak stwierdziła ginekolog--onkolog podczas Usg. Do tego Ca 125 - 59.
Poszlam do ginekologa, podobno specjalisty od endometriozy, który zrobił mi Usg I badanie ginekologiczne i stwierdzil endometriozę glebokonaciekajaca i zalecił laparoskopię. Nie wiem czy to można nazwać diagnozą.
Mhm... tak pytam bo endometriozę podobno ciężko wykryć, czasem diagnozuje się kilka lat...
Sama u siebie podejrzewałam, bo raz na kilka miesięcy mój okres 1-2 dzień był tak bolesny, że coś strasznego, takie typowe to ból wyrywanych nóg z tyłka. Ale na razie żaden lekarz nie potwierdził. Odkąd zaczęłam zażywać jod nanokoloidalny okresu nie czuję właściwie wcale.
reklama
ladypink81
Zaciekawiona BB
KochanaDziękuję wszystkim za wsparcie zawsze to jakaś pomoc♥ myślałam ze bede wyc i nie bede mogla tego opanować a tak naprawdę lzy popłynęły i tyle ale to chyba dlatego ze przywykłam do negatywnych testów i straciłam nadzieję zr kiedykolwiek w ogóle bede miala dziecko... Ciezko mi zrozumieć dlatego to rakie skomplikowane to wszystko cholernie trudne i serce pęka kiedy wiesz ze ty nie możesz a ktos sie mnoży z łatwością... To jest nie sprawiedliwość. Dlatego musze sie przyzwyczaić ze cud w moim przypadku to nie realne marzenie. Cieszę sie ze wam sie udało i wszystko dobrze sie układa ♥
Ja jestem po 3 nieudanych IUI i 3 nieudanych IVF ... to jest moje 4 IVF i tez pomalu sie poddawalam. Jeszcze nie wierze ze beta 137. Mam 39 lat i to byla / jest nasza ostatnia szansa.... Nasz malutki cud
Nie wolno tracic wiary .... cuda sie zdarzaja!
Buziaki kochana. Sciskam Cie mocno
Podziel się: