reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana
Ja jestem po 3 nieudanych IUI i 3 nieudanych IVF ... to jest moje 4 IVF i tez pomalu sie poddawalam. Jeszcze nie wierze ze beta 137. Mam 39 lat i to byla / jest nasza ostatnia szansa.... Nasz malutki cud
Nie wolno tracic wiary .... cuda sie zdarzaja!
Buziaki kochana. Sciskam Cie mocno
3mam mocno kciuki za maluszka. No mam jeszcze 3 próby we wtorek wizyta jestem ciekawa co dalej noze jakieś badania cos sama nie wiem. Dziękuję za wsparcie ♥️

reklama
Kochana, nie jesteś sama. Nie wszystkim się udaje i każda z nas zadaje sobie pytania dlaczego to mnie spotyka... Niektóre dziewczyny tu wierzą, że w końcu każdej się uda, ja niestety nie mam tej wiary. Wierzę natomiast, że spróbujesz jeszcze i może zaliczysz się do grona szczęśliwych... A jeśli nie, to wszulystkie my, którym się jednak nie udało, znajdziemy sposób, aby chociaż troche być szczęśliwe. Trzymaj się 😘
Mam jeszcze 3 próby i chce je wykorzystać we wtorek wizyta z9baczymy co dalej. Dziękuję za wsparcie ♥️

Mhm... tak pytam bo endometriozę podobno ciężko wykryć, czasem diagnozuje się kilka lat...
Sama u siebie podejrzewałam, bo raz na kilka miesięcy mój okres 1-2 dzień był tak bolesny, że coś strasznego, takie typowe to ból wyrywanych nóg z tyłka. Ale na razie żaden lekarz nie potwierdził. Odkąd zaczęłam zażywać jod nanokoloidalny okresu nie czuję właściwie wcale.
No właśnie też mam wątpliwości przez tą błyskawiczną diagnozę... Dlatego nie pójdę na zabieg. A co dokładnie bierzesz?
Też mam od czasu do czasu bóle miesiączkowe, ale trudno żeby nie bolało po nieudanym in vitro... Ale od razu endometrioza? Dziwne...

Juz jutro mój kropus będzie z mamusia 😍😍 jaaa nie mogę się doczekać. Ale wiecie co, jak na razie w dalszym ciągu się nie stresuje a mysle pozytywnie. ❤️ Myślę o tym że to właśnie będzie teraz, że to ten właśnie transfer. Chódz nie powiem czasami zastanawiam się co to będzie jak się okaże że ten transfer się nie udał 😔 może macie jakieś wskazówki co robić po transferze. Ciekawi mnie czy tatuś będzie mógł wejść zemna 🤔 tak bardzo bym chciała 😍 moi najbliżsi też nie mogą sie juz doczekać i ciągle nam kibicują (tak bardzo dziękuję Bogu że ich mam ❤️) to bardzo pomaga, a jeszcze jak usłyszałam że jadą z nami to aż zaniemówiłam z wrażenie 🙈 boziu jak chaotycznie napisalam 🙈 to chyba że wzruszenia że mam przy sobie takie kochane osoby ❤️😍

No właśnie też mam wątpliwości przez tą błyskawiczną diagnozę... Dlatego nie pójdę na zabieg. A co dokładnie bierzesz?
Też mam od czasu do czasu bóle miesiączkowe, ale trudno żeby nie bolało po nieudanym in vitro... Ale od razu endometrioza? Dziwne...

Biorę Detoxadine jest rewelacyjny jak dla mnie. Dostępny jest tylko w jednym sklepie w necie, bo sprowadzany ze Stanów.
Jak zaczęłam podejrzewać, czy to nie endo, to dotarłam do informacji, że wspaniale działa jod i selen.

Mhm... tak pytam bo endometriozę podobno ciężko wykryć, czasem diagnozuje się kilka lat...
Sama u siebie podejrzewałam, bo raz na kilka miesięcy mój okres 1-2 dzień był tak bolesny, że coś strasznego, takie typowe to ból wyrywanych nóg z tyłka. Ale na razie żaden lekarz nie potwierdził. Odkąd zaczęłam zażywać jod nanokoloidalny okresu nie czuję właściwie wcale.
Hej tak podczytuje post i chcialam zapytac czy ten jod pomaga na bóle miesiaczkowe ??? Od kad pamiętam mam bardzo bolesne miesiączki i zazwycza leze z termoforem. Mam dwa miesniaki na macicy i nie wiem czy nie jest to przyczyna. Ale Pani doktor powoedziala ze w zajściu w ciaze one nie przeszkadzają dlatego startujemy z in vitro.

reklama
Do góry