reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie na razie nic. Lekarz w klinice obejrzał zdjecie, zrobił usg i powiedział że wszystko jest w porządku. Kazał powtórzyć amh oraz nasienie i dopiero jak zobaczy wyniki, będziemy ustalać stymulację. Wiec ten cykl przepada. Zrobię kolejny je.bany monitoring ale już nie u tego śmierdzącego fajkami gina. Znajdę jakiegoś innego.
Amh mi spadło z 1,95 na 1,1... Wiem jakie cuda sie działy na forum z amh, ale jak zaczęło chodzić o mój własny wynik, to stres jest niemały...
Lekarz wywarł na nas średnie wrażenie - my z mężem chyba potrzebujemy takiego, który by nas jeszcze po pleckach klepał :p Ten nie pociesza ani nie daje złudnych nadzieji. Ale jak to któraś z Was kiedyś napisała - lekarz ma nie być do lubienia, tylko do leczenia:p
No i tyle o mnie:p
A Ty jak tam? Wróciłaś do pracy? Dzieciory w szkole się nie pogubiły?
Fajnie że jesteś 😘 co to lekarze nie wymysla na tym USG, dobrze że uciekłaś od tego dziwaka. Jeśli masz reguralne cykle to "bzykajcie" się co dwa dni i styka. Począwszy od dni płodnych i ze dwa czy trzy dni po.....
Córeczka w żłobku nawet dobrze tylko na dzień dobry ospa😂😂😂 zabrałam i czekamy teraz na szczepienie. Syn...doprowadza mnie do obłędu, dziś okazało się że często "zapomina"zeszytów z szafki szkolnej, idzie sobie na lekcje i pisze na karteczkach😵 ja kiedyś oszaleje. W pracy byłam aż dwa razy, pierwszy raz przy kawusi, jak człowiek porozmawiałam, drugi naprawiłam komputer, nawet drukarkarka działa.
Pisz czasem co u Ciebie.

reklama
Do góry