reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Was,
Nie wiem, czy mogę na ty forum pisać o lekach, ale wydaje mi się najbardziej odpowiednie. Mam do oddania leki z aktualnymi datami przydatności. Jeśli któraś by była zainteresowana to zapraszam - odbiór osobisty - jestem z Poznania.

Lista leków:
Fraxiparine 0,3ml - 3 pudełka
Encorton - 3 pudełka
Luteina dopochwowa - 8 pudełek
Divigel - 1 pudełko
Soft- Zellin - 1 pudełko

Witam Was,
Nie wiem, czy mogę na ty forum pisać o lekach, ale wydaje mi się najbardziej odpowiednie. Mam do oddania leki z aktualnymi datami przydatności. Jeśli któraś by była zainteresowana to zapraszam - odbiór osobisty - jestem z Poznania.

Lista leków:
Fraxiparine 0,3ml - 3 pudełka
Encorton - 3 pudełka
Luteina dopochwowa - 8 pudełek
Divigel - 1 pudełko
Soft- Zellin - 1 pudełko
Priv napisałam

Hej dziewczyny. Od jakiegoś czasu was obserwuje ponieważ również bede przechodzić przez ta drogę. Dzisiaj pierwsza wizyta. Jestem po 4 nie udanych IUI. Super ze niektóre z was juz maja swoje wymarzone skarby :) mam nadzieję że niedługo i ja bede mogla się cieszyć z sukcesu. Mam krotki protokół. Pani doktor powiedziała że jak wszystko dobrze pójdzie to pierwszy transfer w pazdzierniku. Przeraża mnie ilość zastezykow. Czy one są bolące??? Biore na krew clexane i mega mnie szczypią. Oby te do in vitro byly łagodniejsze.

Dziewczyny napiszcie mi jak schodziłyście z estrofemu i encortonu? Ona każe mi już powoli schodzić z estrofemu, co 2 dni zmniejszać o jedną tabletkę, a z encortonu dopiero za 2 tygodnie. Aktualnie u mnie 8t3d, a mój dr jak na złość na urlopie, żałuję, że nie dopytałam się go o to wczesniej
Ja mam jeszcze estrofem a mam 9.3 tydz a encorton mi Paśnik napisał ze do końca 12 tygodnia mam brać kurczę każdy mówi inaczej ehhh

Hej dziewczyny. Od jakiegoś czasu was obserwuje ponieważ również bede przechodzić przez ta drogę. Dzisiaj pierwsza wizyta. Jestem po 4 nie udanych IUI. Super ze niektóre z was juz maja swoje wymarzone skarby :) mam nadzieję że niedługo i ja bede mogla się cieszyć z sukcesu. Mam krotki protokół. Pani doktor powiedziała że jak wszystko dobrze pójdzie to pierwszy transfer w pazdzierniku. Przeraża mnie ilość zastezykow. Czy one są bolące??? Biore na krew clexane i mega mnie szczypią. Oby te do in vitro byly łagodniejsze.
Witaj, ja też przygotowuję się do pierwszego in vitro. Na początku października mam zacząć stymulacje, potem punkcja i transfer - taki jest plan😉
No i też obawiam się zastrzykow, a w sumie najbardziej tego, że coś zrobię źle. O bólu na razie nie myślę, dla dzieciaczka zniose wszystko😊

reklama
Hej dziewczynki mam problem. Dziś mam 16dc i od @ czyli już 10 dni cały czas plamie i niewiem co się dzieje[emoji17] Owu w tym cyklu raczej nie miałam i mieć nie będę bo w 11 i 14dc miałam pęcherzyk 13mm nic nie urósł więc z owu nici. I tak się zastanawiam może to plamienie to właśnie spowodowało[emoji848] przez to wszystko mi odroczyli transfer

Do góry