reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
D 9tc, jeszcze dopytywałam jak wysyłałam mu morfologię to potwierdził, że dwa zastrzyki i koniec. A Ty?
No właśnie u mnie wyszlo koniec jak mialam 8 tydzien i 6 dzien. Pisalam do niego a on mi kazal juz nie brac wiec prawie 9 tydzien. Encorton jutro biore ostatnia tabletke bo jutro zaczynam 10 tydzien. Kurcze troche sie boje jak to wszystko odstawie czy bedzie wszystko ok, a usg dopiero 25wrzesnia😞

No właśnie u mnie wyszlo koniec jak mialam 8 tydzien i 6 dzien. Pisalam do niego a on mi kazal juz nie brac wiec prawie 9 tydzien. Encorton jutro biore ostatnia tabletke bo jutro zaczynam 10 tydzien. Kurcze troche sie boje jak to wszystko odstawie czy bedzie wszystko ok, a usg dopiero 25wrzesnia😞

To u mnie ostatni zastrzyk też wypada 8t6d :) a jak estrofem, bierzesz jeszcze?

To u mnie ostatni zastrzyk też wypada 8t6d :) a jak estrofem, bierzesz jeszcze?
Tak ale jeszcze tylko przez 3 dni a potem przez tydzien tylko 1 tabletke i koniec. A ty do kiedy masz? Progesteron tez mam schodzić z dawki przez kolejne 2 tygodnie a ty jak masz? Kochana na kiedy masz termin bo widze ze idziemy prawie tak samo😉

Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy po transferze normalnie pracowaliście... Właśnie rozmyślam czy od poniedziałku nie iść na l4. Pracuje na produkcji na 3 zmiany... Eh... Mam mętlik w głowie. Mój M mówi żebym szla, mama natomiast żebym poczekała do testu... Kurde nooo nie mogę uwierzyć że już w sobotę kropek będzie zemna 😍😍❤️

Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy po transferze normalnie pracowaliście... Właśnie rozmyślam czy od poniedziałku nie iść na l4. Pracuje na produkcji na 3 zmiany... Eh... Mam mętlik w głowie. Mój M mówi żebym szla, mama natomiast żebym poczekała do testu... Kurde nooo nie mogę uwierzyć że już w sobotę kropek będzie zemna 😍😍
Zależy jak ciężka fizycznie masz prace. Ja mam porównanie. Tydzień w domu a teraz wróciłam do pracy i polecam powrót do pracy. Przynajmniej jest mniej natrętnych myśli 🥰

Zależy jak ciężka fizycznie masz prace. Ja mam porównanie. Tydzień w domu a teraz wróciłam do pracy i polecam powrót do pracy. Przynajmniej jest mniej natrętnych myśli 🥰
Praca niby nie jest ciężka, gdyż gdy nie mogę nie dźwigam. Chodź chwilami zapominam ze nie mogę i dźwignę tu czy tu... Ale są momenty ze mam naprawdę zapierdziel że nie mam w co ręce włożyć... Biegam z jednego końca hali na drugi.... Eh... Sama nie wiem... Ja ogólnie jestem pracoholikiem 🙈 i nie wiem jak to...

Dziewczyny jakie tabletki / zastrzyki warto brać dodatkowo i dlaczego
Pytam o te które doprosiłyście po transferze lub przed typu
*acard od kiedy i dlaczego?
Będę wdzięczna jutro mam wizytę startowa przed @ i chcę z dr uzgodnić co włączyć dodatkowo;)
Będę Wam bardzo wdzięczna za podpowiedzi!❤

reklama
Praca niby nie jest ciężka, gdyż gdy nie mogę nie dźwigam. Chodź chwilami zapominam ze nie mogę i dźwignę tu czy tu... Ale są momenty ze mam naprawdę zapierdziel że nie mam w co ręce włożyć... Biegam z jednego końca hali na drugi.... Eh... Sama nie wiem... Ja ogólnie jestem pracoholikiem 🙈 i nie wiem jak to...
Ja bym wzieła l4 na 2 tyg a jak wsio bedzie ok to pracowala tak do 3mc😉

Do góry