reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie podobno ok 🥰 chociaż musiałam iść do innej doktorki, bo odwołali mi piątkową wizytę u tej co chciałam. Usg, które robiła nie było zbyt szczegółowe, nie mierzyła wielkości zarodka ani tętna, bo jej zdaniem w tym momencie nie ma to sensu 🤷‍♀️ pokazała mi tylko migające serduszko i zmierzyła pęcherzyk, zleciła trochę badań i założyli mi kartę ciąży 🥰 na następną wizytę poleciła przyjść za 2 tygodnie

Dziewczyny napiszcie mi jak schodziłyście z estrofemu i encortonu? Ona każe mi już powoli schodzić z estrofemu, co 2 dni zmniejszać o jedną tabletkę, a z encortonu dopiero za 2 tygodnie. Aktualnie u mnie 8t3d, a mój dr jak na złość na urlopie, żałuję, że nie dopytałam się go o to wczesniej

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

07.09. - usg @klaudiaanita
07.09. - usg @mary.m
07.09. - wizyta przed kriotransferem @Brakujemiwiary ✊✊✊
08.09. - transfer @maria_92
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga
10.09. - usg @KarolinaJ79
11.09. - usg @Mirka30
29.09. - usg @Waleczna36

2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-12 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2020-11-25 Aaanna - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@klaudiaanita ✊✊✊✊✊ obyśmy miały dziś piękny dzień i wspaniałe widoki na usg 😘🥰🥰🥰@Brakujemiwiary ✊✊✊✊✊ za zielone światło, żebyś mogła się szykować do transferu 😊💪

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
Bo dziś właśnie dla nas takie słoneczko świeci 😍😍❤️ @klaudiaanita @mary.m ❤️

Załączniki

• IMG_20200907_115256.jpg
    IMG_20200907_115256.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 59
reklama
I czy bierzecie jakis zestaw witamin gdzie jest metylowany kwas foliowy? Chętnie przerzuciłabym się z kilku tabletek na jedną

Do góry