Suuuuuuuper!!!!! Gratulacje jaki u Ciebie już tydzień czy dzień po transferze?Dziewczynkiz maluszkiem wszystko ok rośnie ❤❤❤kolejne usg za 3 tyg
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Kochana u nas 9 tydzień i 3dzień❤Suuuuuuuper!!!!! Gratulacje ❤❤❤❤❤❤ jaki u Ciebie już tydzień czy dzień po transferze?
Czarna1985
Kochana ten ginekolog z Londynu to rewelacja ❤Super kochana
Zyj normalnie tylko bez forsowania bardzo.Trzymam mocno kciukiDziewczynki wiem ze pytanie głupie ale powiedzcie proszę. Czy po transferze mogę robić wszystko? Tzn spacerować schylać się, bawić z psem, spać na boku i brzuchu ?
bo od wczoraj leżę jak kłoda ale przypominam sobie jak przy pierwszym transferze leżałam z nogami do góry przez 6 dni a i tak się nie udało ...
Ananasowa93
Dzień doberek Ja już w masakrycznie kolejce do punktu pobrań ... dziś tylko estradiol i progesteron bez bety oczywiście
Ledwo wstałam bo po tym relanium śpię na stojąco i jestem bardzo zrelaksowana
Dzisiaj jedziemy na obiadek do teściów później do kuzynki na grilla wiec mam nadzieje ze myśli powędrują gdzieś indziej
ja podobnie jak @Smętna30 codziennie z różańcem ale wczoraj odpłynęła po relanium na 40 zdrowasce
Wiem ze objawy mogą znaczyć coś albo nic ale przysięgam ze tym razem jestem spokojna. Najgorsze ze wyrok będę musiała odczytać w pracy w środę i to mnie tylko przeraża
Ledwo wstałam bo po tym relanium śpię na stojąco i jestem bardzo zrelaksowana
Dzisiaj jedziemy na obiadek do teściów później do kuzynki na grilla wiec mam nadzieje ze myśli powędrują gdzieś indziej
ja podobnie jak @Smętna30 codziennie z różańcem ale wczoraj odpłynęła po relanium na 40 zdrowasce
Wiem ze objawy mogą znaczyć coś albo nic ale przysięgam ze tym razem jestem spokojna. Najgorsze ze wyrok będę musiała odczytać w pracy w środę i to mnie tylko przeraża
Ananasowa93
Świetny pakiet, nie wiedziałam że są takie opcje. Można spytać co to za klinika?
Wspaniale, dzielny kropeczek tak mu dobrze ze zostaje z Tobą, super
Trzeba wierzyć że ten jeden jedyny właśnie został Ci podany, że to właśnie Twoje dzieciątko mi tłumaczono że w macicy zarodki mają lepsze środowisko bo naturalne niz w labo więc zapewne ten zarodek transferowany właśnie w macicy się rozwija i zostaje z Tobą. Trzymam kciuki za sukces
Macierzyństwo - Kraków
Kochana ten ginekolog z Londynu to rewelacja ❤
Naprawdę??? Ojaa to super! Może się przejadę do Niego...
Czarna1985
Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzeby Fakt wizyta u niego troche kosztuje ale mysle ze warto. Tylko do niego na wizyte trzeba sie umawiac min 2 tyg wcześniej. Nazywa sie dr Kuleta i przyjmuje w klinice My Medyk w LondynieNaprawdę??? Ojaa to super! Może się przejadę do Niego...
reklama
Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzeby Fakt wizyta u niego troche kosztuje ale mysle ze warto. Tylko do niego na wizyte trzeba sie umawiac min 2 tyg wcześniej. Nazywa sie dr Kuleta i przyjmuje w klinice My Medyk w Londynie
Ok kochana, dziękuję
Podziel się: