reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki wiem ze pytanie głupie ale powiedzcie proszę. Czy po transferze mogę robić wszystko? Tzn spacerować schylać się, bawić z psem, spać na boku i brzuchu ?
bo od wczoraj leżę jak kłoda ale przypominam sobie jak przy pierwszym transferze leżałam z nogami do góry przez 6 dni a i tak się nie udało ...
Zyj normalnie tylko bez forsowania bardzo.Trzymam mocno kciuki

Dzień doberek❤️ Ja już w masakrycznie kolejce do punktu pobrań ... dziś tylko estradiol i progesteron bez bety oczywiście 🤪
Ledwo wstałam bo po tym relanium śpię na stojąco i jestem bardzo zrelaksowana 🥰🥰
Dzisiaj jedziemy na obiadek do teściów później do kuzynki na grilla wiec mam nadzieje ze myśli powędrują gdzieś indziej ❤️
ja podobnie jak @Smętna30 codziennie z różańcem ale wczoraj odpłynęła po relanium na 40 zdrowasce 🤪
Wiem ze objawy mogą znaczyć coś albo nic ale przysięgam ze tym razem jestem spokojna. Najgorsze ze wyrok będę musiała odczytać w pracy w środę i to mnie tylko przeraża 🤯

Świetny pakiet, nie wiedziałam że są takie opcje. Można spytać co to za klinika?

Wspaniale, dzielny kropeczek tak mu dobrze ze zostaje z Tobą, super 😍😍😍

Trzeba wierzyć że ten jeden jedyny właśnie został Ci podany, że to właśnie Twoje dzieciątko 💗 mi tłumaczono że w macicy zarodki mają lepsze środowisko bo naturalne niz w labo więc zapewne ten zarodek transferowany właśnie w macicy się rozwija i zostaje z Tobą. Trzymam kciuki za sukces ✊✊✊✊✊

Macierzyństwo - Kraków

Naprawdę??? Ojaa to super! Może się przejadę do Niego... 🙂
Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzeby😉 Fakt wizyta u niego troche kosztuje ale mysle ze warto. Tylko do niego na wizyte trzeba sie umawiac min 2 tyg wcześniej. Nazywa sie dr Kuleta i przyjmuje w klinice My Medyk w Londynie😉

reklama
Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzeby😉 Fakt wizyta u niego troche kosztuje ale mysle ze warto. Tylko do niego na wizyte trzeba sie umawiac min 2 tyg wcześniej. Nazywa sie dr Kuleta i przyjmuje w klinice My Medyk w Londynie😉

Ok kochana, dziękuję 😘😘😘

Do góry