reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, s
Staramy się o drugiego bejbika z przerwami od 3l.Mamy juz w domu 8latka;) Zapadła decyzja,że podchodzimy do ICSI (w novum,) we wtorek wizyta startowa.Póki co jestem po ostatnim naturalnym cyklu.Ile zarodków podawałyście sobie przy ICSI?
Byłam kiedys na nb, ale jakoś tam cicho a u Was fajnie gwarnie;)
Ściskam te którym się nie udało i trzymam kciuki A te testujące 🙂

reklama
Poniedziałek coraz bliżej 😍😍😍. Stresu nadal nie ma, jakoś nie mogę uwierzyć że to się już dzieje. Może dlatego 🤔 ogólnie moje pozytywne nastawienie nadal nie mija, to chyba dobrze 🤔❤️ Mam nadzieję ze w poniedziałek zostanie ustalony termin transferu, mam nadzieję że to będzie mój szczęśliwy transfer ❤️ Zaraz lece do szpitala na krew i niech się dzieje wola Boża 😍❤️

Cześć dziewczyny, s
Staramy się o drugiego bejbika z przerwami od 3l.Mamy juz w domu 8latka;) Zapadła decyzja,że podchodzimy do ICSI (w novum,) we wtorek wizyta startowa.Póki co jestem po ostatnim naturalnym cyklu.Ile zarodków podawałyście sobie przy ICSI?
Byłam kiedys na nb, ale jakoś tam cicho a u Was fajnie gwarnie;)
Ściskam te którym się nie udało i trzymam kciuki A te testujące 🙂
Cześć. Niepłodność wtórna? U mnie właśnie też pierwsze dziecko naturalnie, drugie już z in vitro. Miałam podana jedną blastke , udany pierwszy transfer.

@Evela.6 kochana widziałam ze u ciebie pani doktor zastosowała jakieś niestandardowa procedurę ?? Super! Myslalam ze oni do każdego podchodzą według jednego schematu. Mam nadzieje ze efekt będzie spektakularny i uda Wam się za pierwszym razem. [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110]
Dziękuję kochana![emoji3590] Właśnie coś nowego na mnie'eksperementuja'[emoji848] trochę się obawiałam tej metody bo właśnie mało o niej wiem prócz tego co ona mi wytłumaczyła i przeczytałam na stronie Invicty. Mówiła, że w naszym przypadku ta metoda może okazać się strzałem w dziesiątkę. Oby się nie myliła [emoji6] niestety od 14go ona jest na urlopie więc będę na monitoring do Gdańska jeździła.
U Ciebie jeszcze chwila do potwierdzenia, co? :) będzie pięknie, zobaczysz[emoji110] ja swojego różańca też nie odkładam[emoji6] [emoji8]

Naprawdę duzo mi wytlumaczyl i widac ze nie naciaga. Smial sie ze mnie ze moge co tydzien do niego przyjeżdżać jak bede tylko spokojna ale on nie widzi takiej potrzeby[emoji6] Fakt wizyta u niego troche kosztuje ale mysle ze warto. Tylko do niego na wizyte trzeba sie umawiac min 2 tyg wcześniej. Nazywa sie dr Kuleta i przyjmuje w klinice My Medyk w Londynie[emoji6]
A mówiłam, że dobry lekarz:) cieszę się, że też jesteś zadowolona [emoji8]

Cześć. Niepłodność wtórna? U mnie właśnie też pierwsze dziecko naturalnie, drugie już z in vitro. Miałam podana jedną blastke , udany pierwszy transfer.
Nie wiadomo tak do końca...
Trochę moje pco, trochę brak potencji u meza, słabsze wyniki męża , wczesniej u mlofego starliśmy się 2l po laparoskopi i od razu na to IUI się udało.

U mnie wyniki bez szału estradiol 1160 a progesteron 18,9. A pakowałam go dwa razy więcej niż zaleciła ... pewnie zaraz zadzwoni na konsultacje. Ciekawe co zaleci dalej. Może podjęzykowa ??
Dzisiaj dorzucę sobie jeszcze duphaston 2x1

U mnie wyniki bez szału estradiol 1160 a progesteron 18,9. A pakowałam go dwa razy więcej niż zaleciła ... pewnie zaraz zadzwoni na konsultacje. Ciekawe co zaleci dalej. Może podjęzykowa ??
Dzisiaj dorzucę sobie jeszcze duphaston 2x1
Kochana Ty jakoś po mnie miałaś transwer z tego co kojarzę który dziś dzień po? I kiedy planujesz testować? U Ciebie choć kazali sprawdzać hormony u mnie cisza na ten temat nic mi nikt nie zalecał sprawdzac😢

Kochana Ty jakoś po mnie miałaś transwer z tego co kojarzę który dziś dzień po? I kiedy planujesz testować? U Ciebie choć kazali sprawdzać hormony u mnie cisza na ten temat nic mi nikt nie zalecał sprawdzac😢
Dopiero drugi dzień po transferze. Każą sprawdzać progesteron i estradiol żeby w razie czego dołożyć coś. A betę robię w środę. Ale dziś powiem lekarce ze zrobię wyniki ale konsultacje poproszę następnego dnia bo nie chce odczytywać wyników w pracy. Może to głupie ale wiem ze będę ryczeć a nie chce tego robić przy współpracownikach wole z mężem w domu

reklama
Jaki jestes rocznik? Mi gdzieś tam chodzi po głowie mój wiek 34l....troche się o to martwię pod tym wzgledem aby dzidziuś był zdrowy

Do góry