reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki jutro mam transfer a dziś czuje podbrzusze jakby na okres 🥺🥺🥺 czy to złe znaki ? Może endometrium za stare i już się szykuje do złuszczania ?? Proszę poradzicie coś ? Zbadać progesteron czy coś ??🥺🥺
Bierz nospę i buscopan jak dziewczyną tu rozpisywali. Może to nerwy.
Też tak mam przed samym transferem na kilka dni to normalnie świra dostaję!!
Raczej endo nie jest przestarzałe bo jesteś na sztucznym prawda ?? Od kiedy suplementujesz progesteron ??? Mierzyłaś w dniu suplementacji w invicta rano robi się wynik przed właczeniem !

To z tego co mówisz miałaś wszystkie zamrożone i nie było świeżego transwer?.. Boże żeby te transwer były naszymi szczesliwymi💪✊💓
Tak ja mialam wszystkie zamrożone bo miałam transfer odroczony i mój organizm musiał die zregenerować po lekach i zastrzykach.
Oby i mam taka nadzieje i jeśli podbrzusze boli to moze cos sie dzieje dobrego✊♥️

krwawie to juz koniec marzeń
Spokojnie, odgon te czarne myśli, może wcale nie jest tak źle! Może jakiś krwiaczek był i się zmywa stamtąd teraz? Beta dobrze rosła, musisz wierzyć w swoje maleństwo ❤️
Położna powiedziała że jak tak dalej będzie to będę musiała jechać do szpitala ☹
A tabletki nie pomagaja bo właśnie znowu zwymiotowałam bo zjadlam trochę chrupkow ☹
Masz dokładnie tak samo jak moja przyjaciółka. Do 3msc tylko chudła i wymiotowała. Nawet po wodzie. Ale potem było już idealnie, najgorzej przetrwać.. Bądź silna a jak się nie da, to zmykaj do szpitala, od tego przecież są! 😘

Spokojnie, odgon te czarne myśli, może wcale nie jest tak źle! Może jakiś krwiaczek był i się zmywa stamtąd teraz? Beta dobrze rosła, musisz wierzyć w swoje maleństwo ❤️

Masz dokładnie tak samo jak moja przyjaciółka. Do 3msc tylko chudła i wymiotowała. Nawet po wodzie. Ale potem było już idealnie, najgorzej przetrwać.. Bądź silna a jak się nie da, to zmykaj do szpitala, od tego przecież są! 😘

Dziękuję kochana 😘😘😘

Bierz nospę i buscopan jak dziewczyną tu rozpisywali. Może to nerwy.
Też tak mam przed samym transferem na kilka dni to normalnie świra dostaję!!
Raczej endo nie jest przestarzałe bo jesteś na sztucznym prawda ?? Od kiedy suplementujesz progesteron ??? Mierzyłaś w dniu suplementacji w invicta rano robi się wynik przed właczeniem !
Dzisiaj 5 dzień progesteronu. Przed włączeniem miałam 0,15. Nie pamietam czy przed poprzednim miałam takie ciągnięcia 🥺 a progesteron mam 3x4 dziennie czyli 1200 mg. Nie za dużo ?

reklama
Do góry