reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z krzepliwoscia krwi ,tez wszystko ok?
Ja,bym ci moich 7 stron wyslala,ale to wszystko po niemiecku wiec za duzo ci nie pomoze.
Mam nadzieje ,ze ktos ci cos jeszcze podesle[emoji8]
A mogę ja prosic te wyniki po niemiecku? Wydaje mi się, że brakuje mi niektórych z immunologii. Na pewno ANA i NK...
Mam na tarczycę, panel hormonalny, od diabetologa, od hematologa... I to wszystko...

Oj wydaje mi się ze powinnaś iść do szpitala bo z tych objawów masz tak zbywane uporczywe wymioty ciężarnych czyli coś co kwalifikuje Cię do leczenia szpitalnego. Ja już bym więcej nie ryzykowała. Albo zadzwoń jeszcze raz do tej położnej i dowiedz się co i jak

Położna powiedziała że jak tak dalej będzie to będę musiała jechać do szpitala ☹️
A tabletki nie pomagaja bo właśnie znowu zwymiotowałam bo zjadlam trochę chrupkow ☹️

Są hodowane do blastki przedłużone na 6 dobę pewnie są słabsze i dlatego😪mam nadzieję że co kolwiek zostanie zamrożone.
Mi w 5 dobie zamrozili wszystkie 5 i poki co chyba jest z nimi dobrze. Mam nadzieje ze u Ciebie tez będzie i zostaną zdrowe. A przede wszystkim mam nadzieję ze ten wczorajszy transfer byl naszym ostatnim ✊♥️

reklama
Do góry