reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale to jest normalne przybieranie na tym etapie ciazy. 200g tygodniowo to nie jest za dużo. Po prostu będzie dużym dzieckiem i tyle.
No oby tylko się obyło bez cesarki. Dziś jeszcze mam spotkanie z anestezjologiem żeby obejrzał sobie moje plecy i kręgosłup czy będzie możliwość podać znieczulenie. Miałam już problemy podczas punkcji lędźwiowej i wiem ze nie łatwo dostać się u mnie między kręgi. Także zobaczymy czy będzie możliwość jakiegokolwiek znieczulenia.

No oby tylko się obyło bez cesarki. Dziś jeszcze mam spotkanie z anestezjologiem żeby obejrzał sobie moje plecy i kręgosłup czy będzie możliwość podać znieczulenie. Miałam już problemy podczas punkcji lędźwiowej i wiem ze nie łatwo dostać się u mnie między kręgi. Także zobaczymy czy będzie możliwość jakiegokolwiek znieczulenia.
Mam za sobą 2 cesarki i luzik, więc nie martw się na zapas [emoji4]

Tak więc my już z krokiem wdomu. Oby nas pokochał i został z nami a zawsze... A chociaż o pełnoletnosci😍póki nie pójdzie własną drogą. Klasa zarodka 2ab ktoś się na tym zna? Jaki to zarodek? Martwi nie coś innego było zaplodnionych prawidłowo 5. Ten jeden taki jak wyżej a pozostałe 4 zarodki trzymają do 6max7 doby to znaczy że coś z nimi nie tak? Noi oczywiście dziękuję za wszystkie✊✊przydały się 🙂

reklama
Do góry