Waleczna36
Fanka BB :)
Cudownie, gratulacje!!!
Dziękuję jestem jeszcze w takim szoku ze nie moge uwierzyć a przed oczami mam tylko to pulsujące tętno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie, gratulacje!!!
No oby tylko się obyło bez cesarki. Dziś jeszcze mam spotkanie z anestezjologiem żeby obejrzał sobie moje plecy i kręgosłup czy będzie możliwość podać znieczulenie. Miałam już problemy podczas punkcji lędźwiowej i wiem ze nie łatwo dostać się u mnie między kręgi. Także zobaczymy czy będzie możliwość jakiegokolwiek znieczulenia.Ale to jest normalne przybieranie na tym etapie ciazy. 200g tygodniowo to nie jest za dużo. Po prostu będzie dużym dzieckiem i tyle.
Dziś jest 6+1 według moich obliczeń, a z usg 5+5...
Za 2 tygodnie...To bardzo mała różnica, kiedy następne usg?
Mam za sobą 2 cesarki i luzik, więc nie martw się na zapas [emoji4]No oby tylko się obyło bez cesarki. Dziś jeszcze mam spotkanie z anestezjologiem żeby obejrzał sobie moje plecy i kręgosłup czy będzie możliwość podać znieczulenie. Miałam już problemy podczas punkcji lędźwiowej i wiem ze nie łatwo dostać się u mnie między kręgi. Także zobaczymy czy będzie możliwość jakiegokolwiek znieczulenia.
SuperDziękuję jestem jeszcze w takim szoku ze nie moge uwierzyć a przed oczami mam tylko to pulsujące tętno
Kochana dajesz nadzieję [emoji7]Dziękuję [emoji3059] jestem jeszcze w takim szoku ze nie moge uwierzyć a przed oczami mam tylko to pulsujące tętno [emoji3590]
Boje się cesarki jak diabeł święconej wody....Mam za sobą 2 cesarki i luzik, więc nie martw się na zapas [emoji4]