reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

24.08. - wizyta serduszkowa @Mirka30
24.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93 ✊✊✊
26.08. - wizyta serduszkowa @mary.m
27.08. - usg @KarolinaJ79
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890
31.08. - wizyta przed transferem @maria_92
01.09. - usg @Waleczna36
01.09. - usg @Karo20
04.09. - usg @Czarna1985
04.09. - początek stymulacji @Evela.6

2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Mirka30 w końcu nadszedł ten dzień ☺ wielkie ✊✊✊✊✊ żebyś zobaczyła mocno bijące serduszko Twojego Maleństwa ❤❤❤
@Ananasowa93 i teraz czas na Ciebie :) naczekałaś się troszkę, więc trzymamy ✊✊✊✊✊ za zielone światło do transferu 🥰

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
Część dziewczyny!
Wszystkim razem i każdemu z osobna życzę miłego dnia 😘😘😘
@Mirka30 przecudownych widoków kochana 😘😘
@Ananasowa93 powodzenia, w piękny słoneczny dzień muszą być dobre wieści ✊✊✊

reklama
Trzymam kciuki za Was wszystkie 💪 U mnie dziś gorszy dzień 😔 Fizycznie czuję się dobrze, nic mnie nie boli ale psychicznie jest nienajlepiej 😔 Mam wrażenie, że się nie udało, przeszukuje fora jak dziewczyny czuły się po udanych transferach itd. Nie wytrzymam do 29 😔
Biedna😢wiem że jest Ci ciężko ale postaraj się jak najmniej o tym myśleć znajduj sobie ahecia na siłę tak aby choć na parę chwil odwrócić myśli. A ja będę mocno trzymać kciuki by tego 29 mogłymy pisać same gratulacje😘

Biedna😢wiem że jest Ci ciężko ale postaraj się jak najmniej o tym myśleć znajduj sobie ahecia na siłę tak aby choć na parę chwil odwrócić myśli. A ja będę mocno trzymać kciuki by tego 29 mogłymy pisać same gratulacje😘
Dziękuję Kochana. To będzie chyba najdłuższy tydzień 😔 Sama nie wiem czym się zająć 😔

Pomożecie?
Dziewczyny rok temu robiłam wszystkie badania do procedury, powiedzcie mi czy teraz muszę robić je wszystkie od początku? Czy coś jest jeszcze ważne?

reklama
Tak dziewczyny mają racje :) ja teraz robię badania to jestem na bierząco .

Cytologia ważna rok
Badanie piersi rok

Resztę badań musisz niestety robić od nowa o_Oo_O

Witamy wszystkich 🥰 królewna zdecydowała wyjść wczoraj 😘
2960 gr szczęścia 😍 zwalniam dla Was brzuchola kobitki 🥳🥳

Gratulacje :) Niech Ci maleństwo sie dobrze chowa :)

Do góry