Yes yes yes!!!Następna do grupy kawkowej?
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne. Czy wy też tak miałyście?
Artemida90
Tak okres po punkcji był okropnyHej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne. Czy wy też tak miałyście?
kolor nadzieji
I jak go znioslas?
Tak okres po punkcji był okropny
Linaaa
Taaak, masakra straszna. Nospe łykałam jak cukierki i ketanol do tego. Przechodzilo na godzinę i znowu... Współczuję wiem przez co przechodzisz, nie ma rady trzeba przelezecHej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne. Czy wy też tak miałyście?
kolor nadzieji
Najgorsze momenty to te skurcze czas pomiędzy zero bólu zero czegokolwiek i nagle przychodzi fala skurczu i mnie skręca jak bym ręcznik z wody wyrzymala.
Taaak, masakra straszna. Nospe łykałam jak cukierki i ketanol do tego. Przechodzilo na godzinę i znowu... Współczuję wiem przez co przechodzisz, nie ma rady trzeba przelezec
Ja tak mialam przez cały.tydzoen. ale na usg wszystko było ok!Cześć dziewczęta
Powiedzcie mi jak to jest, znikły mi nagle bóle, kucia, rwania brzuszka trochę się martwię że to zły znak że przestało się rozwijać czy któraś miała podobnie?
Jedyne co mi zostało to wybuchy gorąca...
Miłego dnia wszystkim życzę
Mam do Was pytanko.
Jestem na etapie zmiany lekarza. Obecnie chodzę do tego z kliniki ale czas juz na zmianę.
I po pierwsze powiedzcie czy muszę mieć lekarza specjalizującego się z ciazy mnogiej? No mam babkę super z polecenia i mialam do niej isc ale zastanawiam się czy nie powinnam mieć wlasnie giną od ciąż mnogich.
Jeżeli od ciąż mnogich to czy jest ktoras.z.Wawy ktora Mogla by polecić takiego??
Z góry dzięki
U mnie dzis bida stary wyjechał na tydzień siedze sama buuuuu
Jestem na etapie zmiany lekarza. Obecnie chodzę do tego z kliniki ale czas juz na zmianę.
I po pierwsze powiedzcie czy muszę mieć lekarza specjalizującego się z ciazy mnogiej? No mam babkę super z polecenia i mialam do niej isc ale zastanawiam się czy nie powinnam mieć wlasnie giną od ciąż mnogich.
Jeżeli od ciąż mnogich to czy jest ktoras.z.Wawy ktora Mogla by polecić takiego??
Z góry dzięki
motylek24
Celuj w lekarza pracującego w szpitalu w którym chcesz rodzić. Dobrego specjalisty USG, choć akurat w Warszawie zawsze na dodatkowe USG możesz gdzieś się udać.Mam do Was pytanko.
Z góry dzięki
reklama
Tak to wiem czyli nie musi być to lekarz specjalizujący się w prowadzeniu ciąż mnogich?Celuj w lekarza pracującego w szpitalu w którym chcesz rodzić. Dobrego specjalisty USG, choć akurat w Warszawie zawsze na dodatkowe USG możesz gdzieś się udać.
Podziel się: