reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrze ze masz jakiekolwiek objawy bo u mnie - cyce ładne okrągłe 0 wymiotów brak nie muli mnie wcale i nawet brzuch przestał bolec a do usg jeszcze 5 dni! Oszaleje !!! Oczywiście naczytałam się mega bzdur w internecie wiec .... masakra

Nie czytaj za dużo, bo to wcale nie pomaga, tylko się nakręcasz niepotrzebnie ;) i tak jesteśmy aż za bardzo świadome ile rzeczy po drodze może pójść nie tak 😞 mnie też przestały boleć piersi 🤷‍♀️ byle dotrwać do wizyty i nie zwariować :)

Załączniki

• IMG_1810.JPG
    IMG_1810.JPG
    323,5 KB · Wyświetleń: 60
Cześć dziewczęta 🙂
Powiedzcie mi jak to jest, znikły mi nagle bóle, kucia, rwania brzuszka trochę się martwię że to zły znak że przestało się rozwijać 😪 czy któraś miała podobnie?
Jedyne co mi zostało to wybuchy gorąca...
Miłego dnia wszystkim życzę 😘

Podobno to normalne, u mnie też wszystko się uspokoiło i anett też tak miała, a było ok

Hejka ☺ za kilka dni podchodzę do drugiego transferu. Panicznie sie boje nie wiem co będzie tym razem 🥺 komu udalo sie za drugim razem??

Mam wrażenie, że za każdym razem bałam się coraz bardziej, w końcu to tyle oczekiwań, nadziei i niepewności, trzymam kciuki, żeby było dobrze i się udało ✊ ✊ ✊

reklama
Nie czytaj za dużo, bo to wcale nie pomaga, tylko się nakręcasz niepotrzebnie ;) i tak jesteśmy aż za bardzo świadome ile rzeczy po drodze może pójść nie tak 😞 mnie też przestały boleć piersi 🤷‍♀️ byle dotrwać do wizyty i nie zwariować :)

Dokładnie, ten stres zostanie chyba do samego końca... Ja właśnie zrypalam moja mamę bo mi zadala pytania czy mój mąż jest gotowy na potomka 🤦‍♀️Jprdl, ona chyba jest taka pewna że wszystko będzie dobrze że sama bym tak chciała, ale mnie tak wpienila tym pytaniem że tak się wydarłam że szok ☹️ Jestem strasznie zestresowana tym jutrzejszym USG ☹️

Do góry