reklama
Alkalalka82
Fanka BB :)
Chyba potrzebuję kopa w dup.. ko bo swiruje już.Jezzzzu. Oczywiście, że za wcześnie 5 dniówce robimy 6dpt.poczrkaj jeszcze dwa dni Kochana. Dzisiaj nie mogło nic wyjść
Na świrowania nic nie poradzę, to normalne, każda tak maa wirtualnego kopa w tyłek przesyłamCierpliwości. I pamiętaj. Tylko spokój nas uratujeChyba potrzebuję kopa w dup.. ko bo swiruje już.
nieagatka
Tak. Bardzo za wcześnie.Dziewczyny myślicie ze 6dpt 3 dniowca to za wczesnie na test?
bo oczywiście zrobilam i 1 kreska.
mary.m
Dobrze ze masz jakiekolwiek objawy bo u mnie - cyce ładne okrągłe 0 wymiotów brak nie muli mnie wcale i nawet brzuch przestał bolec a do usg jeszcze 5 dni! Oszaleje !!! Oczywiście naczytałam się mega bzdur w internecie wiec .... masakra
Nie czytaj za dużo, bo to wcale nie pomaga, tylko się nakręcasz niepotrzebnie i tak jesteśmy aż za bardzo świadome ile rzeczy po drodze może pójść nie tak mnie też przestały boleć piersi byle dotrwać do wizyty i nie zwariować
mary.m
Dziewczyny myślicie ze 6dpt 3 dniowca to za wczesnie na test?
bo oczywiście zrobilam i 1 kreska.
Oczywiście, że za wcześnie, no stress
Załączniki
mary.m
Cześć dziewczęta
Powiedzcie mi jak to jest, znikły mi nagle bóle, kucia, rwania brzuszka trochę się martwię że to zły znak że przestało się rozwijać czy któraś miała podobnie?
Jedyne co mi zostało to wybuchy gorąca...
Miłego dnia wszystkim życzę
Podobno to normalne, u mnie też wszystko się uspokoiło i anett też tak miała, a było ok
mary.m
Hejka ☺ za kilka dni podchodzę do drugiego transferu. Panicznie sie boje nie wiem co będzie tym razem komu udalo sie za drugim razem??
Mam wrażenie, że za każdym razem bałam się coraz bardziej, w końcu to tyle oczekiwań, nadziei i niepewności, trzymam kciuki, żeby było dobrze i się udało
Waleczna36
Ufff troszkę mi ulżyło bo już myśli mi się kotłowały, dziękuję Wam ❤Podobno to normalne, u mnie też wszystko się uspokoiło i anett też tak miała, a było ok
Ostatnia edycja:
reklama
Nie czytaj za dużo, bo to wcale nie pomaga, tylko się nakręcasz niepotrzebnie i tak jesteśmy aż za bardzo świadome ile rzeczy po drodze może pójść nie tak mnie też przestały boleć piersi byle dotrwać do wizyty i nie zwariować
Dokładnie, ten stres zostanie chyba do samego końca... Ja właśnie zrypalam moja mamę bo mi zadala pytania czy mój mąż jest gotowy na potomka Jprdl, ona chyba jest taka pewna że wszystko będzie dobrze że sama bym tak chciała, ale mnie tak wpienila tym pytaniem że tak się wydarłam że szok Jestem strasznie zestresowana tym jutrzejszym USG
Podziel się: