reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne. Czy wy też tak miałyście?
Ja po punkcji miałam normalny okres. Niebolesny i średnio obfity ale po histeroskopi był bardzo bolesny. Jednak wytrzymałam bez leków przeciwbólowych. Jeśli masz możliwość to wybierz się do ginekologa na kontrole 😉

No wlasnie wolałam się upewnić kolezanka mi dziś tak zasugerowala😉
No wlasnie wolałam się upewnić kolezanka mi dziś tak zasugerowala😉
Jestem juz madrzejsza w temacie🤣ciaze jednokosmowkowe prowadzone sa przez poradnie ciaz wieloplodowych ze wzgledu na wysokie ryzyko powiklan..W przypadku dwukosmowkowych jest to standardowa opieka przez lekarza ginekologa z mozliwoscia konsultacji w poradni dla ciaz wieloplpdowych.Znowu cos nowego.

reklama
Jestem juz madrzejsza w temacie[emoji1787]ciaze jednokosmowkowe prowadzone sa przez poradnie ciaz wieloplodowych ze wzgledu na wysokie ryzyko powiklan..W przypadku dwukosmowkowych jest to standardowa opieka przez lekarza ginekologa z mozliwoscia konsultacji w poradni dla ciaz wieloplpdowych.Znowu cos nowego.
To o te trudne ciaze mnogie mi chodziło [emoji16]

Do góry