reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Co do wirusa to nie będę się wypowiadać
Ale jak zmarł mój dziadek to w karcie wypisu była informacja że niewydolność krążeniowo oddechowa A dziadek zmarł na nowotwór....tak więc hmmm

Każdy kto umiera teraz nawet na udar mózgu ma koronawirusa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ale ludziom już tak namieszali w mózgach i nastraszyli że szok... 😕
Maja jakiś cel w tym lub coś testują.

reklama
Może to dziwnie zabrzmi, ale myśl o sobie i o dziecku. Kiedyś mialam inne podejście, bardzo się przejmowałam, dużo pracowałam i myslalam o innych i często za innych. Efekt był taki, że nikt nie myślał o mnie. Teraz poszłam na zwolnienie szybko, bo akurat zaczynał się covid, ja się bałam, poza tym zdalnie z rocznym dzieckiem w domu pracuje się umówmy się, ciężko... Nie bralabym na siebie ciężaru szuknaia nowej osoby, rekrutacje to przecież ryzyko kontaktu z wieloma ludzmi, już nie mówiąc o odpowiedzialności bo przecież nawet jak kogoś wyrekrutujesz (jesli szybko ktoś sensowny się znajdzie), to nie wiesz czy zdazysz wdrożyć te osobę. A potwm to i tak nie bedziesz mieć wplywu na jej performance bo po prostu już Cię tam nie będzie. Ludzie lubią wykorzystywać takie sytuacje... Ja bym brała L4 i wyjasnila to szefostwu kwestiami zdrowotnymi. Ze lekarz tak zalecił i koniec. A ty nie możesz ryzykować...
Popieram w 100% nie ma ludzi nie zastąpionych, na pewno dadzą sobie radę. Musimy myśleć o sobie i dziecku bo liczy się tu i teraz 😉😉

Dziewczyny zapodajcie jakiś serial na Netflixie, @fredka84 chyba ostatnio polecała "pracujące mamy"
Obejrzałam 4 sezony w 4 dni😭
Starałam się oszczędzać ale nie dało rady 😆 tak mnie wciągnął
Dajcie coś fajnego bo umrę z nudów

Dziewczyny zapodajcie jakiś serial na Netflixie, @fredka84 chyba ostatnio polecała "pracujące mamy"
Obejrzałam 4 sezony w 4 dni😭
Starałam się oszczędzać ale nie dało rady 😆 tak mnie wciągnął
Dajcie coś fajnego bo umrę z nudów
Sposób na morderstwo wciąga niesamowicie i ma 5 sezonów polecam wlsnienkoncze pierwszy ❤️

reklama
Do góry