reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Co do wirusa to nie będę się wypowiadać
Ale jak zmarł mój dziadek to w karcie wypisu była informacja że niewydolność krążeniowo oddechowa A dziadek zmarł na nowotwór....tak więc hmmm

Każdy kto umiera teraz nawet na udar mózgu ma koronawirusa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ale ludziom już tak namieszali w mózgach i nastraszyli że szok... 😕
Maja jakiś cel w tym lub coś testują.

reklama
Może to dziwnie zabrzmi, ale myśl o sobie i o dziecku. Kiedyś mialam inne podejście, bardzo się przejmowałam, dużo pracowałam i myslalam o innych i często za innych. Efekt był taki, że nikt nie myślał o mnie. Teraz poszłam na zwolnienie szybko, bo akurat zaczynał się covid, ja się bałam, poza tym zdalnie z rocznym dzieckiem w domu pracuje się umówmy się, ciężko... Nie bralabym na siebie ciężaru szuknaia nowej osoby, rekrutacje to przecież ryzyko kontaktu z wieloma ludzmi, już nie mówiąc o odpowiedzialności bo przecież nawet jak kogoś wyrekrutujesz (jesli szybko ktoś sensowny się znajdzie), to nie wiesz czy zdazysz wdrożyć te osobę. A potwm to i tak nie bedziesz mieć wplywu na jej performance bo po prostu już Cię tam nie będzie. Ludzie lubią wykorzystywać takie sytuacje... Ja bym brała L4 i wyjasnila to szefostwu kwestiami zdrowotnymi. Ze lekarz tak zalecił i koniec. A ty nie możesz ryzykować...
Popieram w 100% nie ma ludzi nie zastąpionych, na pewno dadzą sobie radę. Musimy myśleć o sobie i dziecku bo liczy się tu i teraz 😉😉

Dziewczyny zapodajcie jakiś serial na Netflixie, @fredka84 chyba ostatnio polecała "pracujące mamy"
Obejrzałam 4 sezony w 4 dni😭
Starałam się oszczędzać ale nie dało rady 😆 tak mnie wciągnął
Dajcie coś fajnego bo umrę z nudów

Dziewczyny zapodajcie jakiś serial na Netflixie, @fredka84 chyba ostatnio polecała "pracujące mamy"
Obejrzałam 4 sezony w 4 dni😭
Starałam się oszczędzać ale nie dało rady 😆 tak mnie wciągnął
Dajcie coś fajnego bo umrę z nudów
Sposób na morderstwo wciąga niesamowicie i ma 5 sezonów polecam wlsnienkoncze pierwszy ❤️

reklama
Do góry