reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam 0.9, a najgorsze jest to że 2 lata temu miałam idealne ksiazkowe ale mój poprzedni lekarz miał jako taktykę leczenia czekanie.. Z komentarzem jakby miała Pani 38 lat to możemy zacząć coś robić ale przy 30 możemy czekać.. Jak mi po raz drugi zdiagnozował torbiela którego ostatecznie nie było to stwierdziłam, że to najwyższy czas na zmianę
Eh... Kiedy ja miałam idealne wyniki, to mojemu mężowi przez półtora roku nasienie próbowali poprawiać. A miałam wtedy 37 lat. Nic to nie dało, za to moje wyniki bardzo się pogorszyły i startowałam z AMH 0,6. Poddałam się przy 0,18 i wzięłam komórki dawczyni. Niestety i tak się nie udało...

reklama
Aż półtora roku poprawiali mu nasienie? Przykro mi, że się nie udało.. Już dalej nie próbujesz? Znasz powód niepowodzen? Z komórkami dawczyni szanse są statycznie większe
Eh... Kiedy ja miałam idealne wyniki, to mojemu mężowi przez półtora roku nasienie próbowali poprawiać. A miałam wtedy 37 lat. Nic to nie dało, za to moje wyniki bardzo się pogorszyły i startowałam z AMH 0,6. Poddałam się przy 0,18 i wzięłam komórki dawczyni. Niestety i tak się nie udało...

Dziewczyny muszę się przyznać, że byłam dzisiaj rano sprawdzić betę, wiem, że dość szybko, bo to 6dpt, ale musiałam już wiedzieć chociaż czy zaskoczyło... Bałam się, że pogorszę sprawę z tych nerwów i stresu... Także właśnie dostałam wynik... 25,70 mIU/ml

Super, niech dalej ładnie rośnie ✊✊✊😘

Ja też nie wytrzymała i zrobiłam test w 7dpt bo na bete się nie odwazylam 😁 i tutaj kobietki mówią że jest mój cień z cieniów więc chyba też jest dobrze.
Bete zrobię w poniedziałek to się okaże.
Ja też będę robić w poniedziałek, bo tak mi kazali w klinice :) ale chyba się nie przyznam, że dzisiaj już robiłam...

reklama
Do góry