reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też nie wytrzymała i zrobiłam test w 7dpt bo na bete się nie odwazylam 😁 i tutaj kobietki mówią że jest mój cień z cieniów więc chyba też jest dobrze.
Bete zrobię w poniedziałek to się okaże.

Tak samo jak ja 😁 Teraz widzisz że ciężko wytrzymać nie?? 😁 Jak są dwie kreseczki to dobry znak, jest dobrze i będzie!
W poniedziałek będę trzymała mocno kciuki za betę ✊😘

reklama
Tak samo jak ja 😁 Teraz widzisz że ciężko wytrzymać nie?? 😁 Jak są dwie kreseczki to dobry znak, jest dobrze i będzie!
W poniedziałek będę trzymała mocno kciuki za betę ✊😘

Będziemy we dwie siedzialy i czekały jak na igłach 🙂
O której u Ciebie wchodzą wyniki, bo ja robię w diagnostyce i oststnio tam są naorawde różnie. Bo za prg i Estradol em czekałam prawie do 23 🙄
Mam nadzieję że sama beta będzie między 13 a 15 bo tak zazwyczaj były 🙂

Będziemy we dwie siedzialy i czekały jak na igłach 🙂
O której u Ciebie wchodzą wyniki, bo ja robię w diagnostyce i oststnio tam są naorawde różnie. Bo za prg i Estradol em czekałam prawie do 23 🙄
Mam nadzieję że sama beta będzie między 13 a 15 bo tak zazwyczaj były 🙂
U mnie tak właśnie było w Diagnostyce, wyniki były tak po 14

Aż półtora roku poprawiali mu nasienie? Przykro mi, że się nie udało.. Już dalej nie próbujesz? Znasz powód niepowodzen? Z komórkami dawczyni szanse są statycznie większe
Niestety statystyka to jedno, a życie to drugie... Jestem po czterech transferach z KD. Zostało nam jeszcze 2 zarodki, ale na razie nie podchodzę... Trochę badań dodatkowych chcę porobić... Immunologie, itp. Zresztą 4 niepowodzenia w roku wystarczy... 😔

reklama
Do góry