To trzymam kciuki, może uda się tym razemW klinice mam w piątek za tydzień, a 3 IUI będzie pewnie za jakieś 1.5 tygodnia
reklama
Dzięki chyba nie ma co szukać po aptekach, bo pewnie w każdej cena będzie taka samaNoooo to niestety dużo ;(
Ja miałam 2 stymulację bez refundacji .. to za każdym razem po Ok 3 tys za same leki.
Ruda08
Fanka BB :)
Prawda, a jak są różnice to takie minimalne, że szkoda zachoduDzięki chyba nie ma co szukać po aptekach, bo pewnie w każdej cena będzie taka sama
Iskierka_NADZIEII
Hejka kochane dzis mialam wizyte i zaczynam 2 próbę mam nadzieję ze tym razem się uda czekam caly czas na miesiączkę juz widać troszkę. Mam cicha nadzieję ze to bedzie moja ostatnia na pewien okres czasu 3mam za was wszystkie kciuki tym co czekaj i tym co sa przed
KarolaJ
No to już rzeczywiście trochę przeszłaś... Mam nadzieję, że te 2 pozostałe zarodki okażą się szczęśliwe!
Niestety statystyka to jedno, a życie to drugie... Jestem po czterech transferach z KD. Zostało nam jeszcze 2 zarodki, ale na razie nie podchodzę... Trochę badań dodatkowych chcę porobić... Immunologie, itp. Zresztą 4 niepowodzenia w roku wystarczy... [emoji17]
KarolaJ
Dzięki, oby!
To trzymam kciuki, może uda się tym razem [emoji6]
Będziemy we dwie siedzialy i czekały jak na igłach
O której u Ciebie wchodzą wyniki, bo ja robię w diagnostyce i oststnio tam są naorawde różnie. Bo za prg i Estradol em czekałam prawie do 23
Mam nadzieję że sama beta będzie między 13 a 15 bo tak zazwyczaj były
Ja niestety nie mam ani nie mialam takich badań robionych Musze czekać na usg...
Tylko betę robiłam to wyniki miałam po 15:00
Margit2018
powodzeniaHejka kochane dzis mialam wizyte i zaczynam 2 próbę mam nadzieję ze tym razem się uda ☺ czekam caly czas na miesiączkę juz widać troszkę. Mam cicha nadzieję ze to bedzie moja ostatnia na pewien okres czasu 3mam za was wszystkie kciuki tym co czekaj i tym co sa przed♥
reklama
Margit2018
joasek czy ty aby coś nie przekręciłaś. Cena to chyba za kd. Za adopcję zarodków jest dużo taniejDziś pytałam mojego profesorka o adopcje zarodków. Mówił, że klinika współpracuje z Warszawą i Czechami - koszt to ok 20 tysięcy zł. Powiem Wam, że te pieniądze mnie przerażają
Podziel się: