reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to już rzeczywiście trochę przeszłaś... Mam nadzieję, że te 2 pozostałe zarodki okażą się szczęśliwe!
Niestety statystyka to jedno, a życie to drugie... Jestem po czterech transferach z KD. Zostało nam jeszcze 2 zarodki, ale na razie nie podchodzę... Trochę badań dodatkowych chcę porobić... Immunologie, itp. Zresztą 4 niepowodzenia w roku wystarczy... [emoji17]

Będziemy we dwie siedzialy i czekały jak na igłach 🙂
O której u Ciebie wchodzą wyniki, bo ja robię w diagnostyce i oststnio tam są naorawde różnie. Bo za prg i Estradol em czekałam prawie do 23 🙄
Mam nadzieję że sama beta będzie między 13 a 15 bo tak zazwyczaj były 🙂

Ja niestety nie mam ani nie mialam takich badań robionych☹️ Musze czekać na usg...
Tylko betę robiłam to wyniki miałam po 15:00

reklama
Dziś pytałam mojego profesorka o adopcje zarodków. Mówił, że klinika współpracuje z Warszawą i Czechami - koszt to ok 20 tysięcy zł. Powiem Wam, że te pieniądze mnie przerażają 😱
joasek czy ty aby coś nie przekręciłaś. Cena to chyba za kd. Za adopcję zarodków jest dużo taniej

Do góry