Gonia0605
Fanka BB :)
W Novum też na pewno się płaci, tyle że już jest wliczone w standardową procedurę. W mojej klinice też opcja dodatkowo płatna...U mnie za embrioglue płacę dodatkowo [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Novum też na pewno się płaci, tyle że już jest wliczone w standardową procedurę. W mojej klinice też opcja dodatkowo płatna...U mnie za embrioglue płacę dodatkowo [emoji848]
32dptGratuluje!!! Super!!! A który to dpt???
Może twoja klinika tak robi, w innych stosują również do świeżych transferówEmbryoglue stosuje się z tego co mi powiedzieli tylko przy criotransferach.
Wspaniałe, tylko czekać na kolejne dobre wieściJutro transfer [emoji847] zarodki wciąż piękne i jak to embriolog mówi rozwiają się książkowo ..
Ale czad !
I to mnie wkurza ze każdy co innego mówi. Ale Chociaż mówi, bo mi nikt nic i dlatego sama się dopomnialam o jakiekolwiek wyjaśnienia....Różni różnie mówią. Jak ja miałam 1 komórkę i 1 zarodek to sugerowali, żeby hodować do 5 doby, ze wtedy są największe szanse na ciążę. Jak okazało się, ze zatrzymał się w rozwoju na etapie moruli, to embriolog powiedzial mi, że nawet wcześniej przetransferowany nie dałby ciazy :/ wiec każdy mówi co innego jak widac...
Dzięki no ja też myślałam że to dodatkowo płatne i osobno ale wyraźnie embriolog z Novum powiedziała że rutynowo każda pacjentka ma embrioglue. Widocznie cena jest wliczona już w procedurę..Ja też żeby się dowiedzieć to musiałam pytać bo sami wykładu nie robią ale o tym embrioglue też nie wiedziałam że stosują przy każdej pacjentce ja co prawda nie pytałam a oni jak sama mówisz nie są wylewni.
Fajnie że się zdecydowałaś na 2 zarodek[emoji4] mocno trzymam kciuki[emoji110][emoji3590]
Ogromne, ogromne gratulacjeKochane jest dzidziuś na USG i jest też bijące serduszko ❤ następna wizyta 15 września ❤ z wielkości dziadziusia to 7 tydzień ❤
Ja mialam świeży transfer i podobno było embrioglue. Tak twierdzi embriolog, z którą dziś rozmawiałam.Embryoglue stosuje się z tego co mi powiedzieli tylko przy criotransferach.
PieknieKochane jest dzidziuś na USG i jest też bijące serduszko ❤ następna wizyta 15 września ❤ z wielkości dziadziusia to 7 tydzień ❤
Ja miakam zawsze ze swiezym i przy krio.Może twoja klinika tak robi, w innych stosują również do świeżych transferów
Kochane wracam do gry [emoji3059]
Proszę o wpisanie do kalendarza wizytę przed transferem na 19.08 [emoji7]
Ja po jeden lek musiałam biegac po aptekach ale to był maj więc może to wina epidemii.Eh kobity...
Jakoś tak obawiamy się tego in vitro - wiadomo nic Ci nie da gwarancji i to jest lekko wkurzające.
Chłop chodzi nabuzowany i tylko by się bzykał po kątach, bo jak uznał może się uda - eh Ci faceci...
A ja po tym bzykaniu narazie spokojna Już chyba to moje zrezygnowanie jest spore...
Jeszcze chłop musi porobić wszystkie badania - no to 300 zł lekko pójdzie o ironio losu! dwa sknerusy główkują nad gotówką na in vitro...
Jak mi doktor da zastrzyki to w aptece miałyście od ręki czy czekaliście na zamówienie??
Ja mam niby 18 tego ale to pewnie będzie papierologia głównie, w sumie nie wiem czego się spodziewać; kazał mi się zapisać przed @ by dał leki...
U mnie zastosują na świeżym [emoji848]Embryoglue stosuje się z tego co mi powiedzieli tylko przy criotransferach.