Czad, czad!!!! PięknieJutro transfer [emoji847] zarodki wciąż piękne i jak to embriolog mówi rozwiają się książkowo ..
Ale czad !
reklama
Pięknie cudowne informacjeKochane jest dzidziuś na USG i jest też bijące serduszko ❤ następna wizyta 15 września ❤ z wielkości dziadziusia to 7 tydzień ❤
Ja takie słabe te herbatki miałam. Zielona herbata z imbirem wiec aż tak nie paliło. Jak np. kandyzowany imbir po tym wymiotowałabym nawet nie będąc w ciąży.Ja mam tak samo, co dwie godziny muszę zjeść, dla mnie imbir to była masakra, wymiotowałaś kiedyś po imbirze?
Pali rura jak cholerna
Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny,
Mam do Was pytanie: bo na pierwszym usg lekarz mi powiedział że ciaza wyglada na 5 tydzien, a wg obliczeń to 6 i kawałek. Powiedział że na następnej wizycie ewentualnie będzie korekta terminu porodu. Zarodek miał 1.6 mm A pęcherzyk 10 mm. Czy to oznacza że coś jest nie tak? Serce biło.
Transfer 3 dniowych zarodków był 9.07.
Przepisał leki pogratulował i tyle.
Zaczynam się martwić. Teraz tak mnie naszło.
Mam do Was pytanie: bo na pierwszym usg lekarz mi powiedział że ciaza wyglada na 5 tydzien, a wg obliczeń to 6 i kawałek. Powiedział że na następnej wizycie ewentualnie będzie korekta terminu porodu. Zarodek miał 1.6 mm A pęcherzyk 10 mm. Czy to oznacza że coś jest nie tak? Serce biło.
Transfer 3 dniowych zarodków był 9.07.
Przepisał leki pogratulował i tyle.
Zaczynam się martwić. Teraz tak mnie naszło.
Martaem1983
Fanka BB :)
Hmmm no to nie wiem.Nie znam się, ale pamiętam że przed transferem cofnelam się do lekarza i zapytalam czemu nie ma embryoglue i powiedziała że przy świeżych się nie stosuje.U mnie zastosują na świeżym [emoji848]
Ja też niby słabe, ale wymiotowałam co równe dwie godziny więc i tak paliło nawet jak słaba, ogólnie to ja uwielbiam imbir codziennie po kilka herbat z cytryna i wyciskam przez praskę imbirJa takie słabe te herbatki miałam. Zielona herbata z imbirem wiec aż tak nie paliło. Jak np. kandyzowany imbir po tym wymiotowałabym nawet nie będąc w ciąży.
Będzie dobrze kochana zobaczysz. Bedzie piękna beta❤❤❤
Dziękuję kochana, zaraz wchodzę...
Dziękuję
Kochane jest dzidziuś na USG i jest też bijące serduszko ❤ następna wizyta 15 września ❤ z wielkości dziadziusia to 7 tydzień ❤
Gratulacje kochana
reklama
Kiedy się spodziewasz wyniku?Dziękuję kochana, zaraz wchodzę...
Podziel się: