reklama
[emoji24][emoji24][emoji24]Dziewczyny beta mniej niż 0,2 [emoji24] nie mam nawet sił płakać [emoji22] nie wiem w czym jest problem [emoji22]
nieagatka
Fanka BB :)
A kiedy miałaś to usg? Jak różnica to kilka dni to nie problem.Dziewczyny,
Mam do Was pytanie: bo na pierwszym usg lekarz mi powiedział że ciaza wyglada na 5 tydzien, a wg obliczeń to 6 i kawałek. Powiedział że na następnej wizycie ewentualnie będzie korekta terminu porodu. Zarodek miał 1.6 mm A pęcherzyk 10 mm. Czy to oznacza że coś jest nie tak? Serce biło.
Transfer 3 dniowych zarodków był 9.07.
Przepisał leki pogratulował i tyle.
Zaczynam się martwić. Teraz tak mnie naszło.
Martaem1983
Usg miałam 07.08A kiedy miałaś to usg? Jak różnica to kilka dni to nie problem.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Strasznie mi przykro ... nie poddawaj się !Dziewczyny beta mniej niż 0,2 [emoji24] nie mam nawet sił płakać [emoji22] nie wiem w czym jest problem [emoji22]
pauli890
Trzymaj się kochanaDziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Która to Twoja próba?
nieagatka
Nie martw się na zapas. Bylo serduszko a to najważniejsze. Teraz musisz czekać na kolejne usg i zapytać o dokładny wiek ciazy wg usg I porównać z wiekiem z transferu (dziś wg mnie 7t1d).Usg miałam 07.08
Martaem1983
A może być tak że się nie rozwija itp?Nie martw się na zapas. Bylo serduszko a to najważniejsze. Teraz musisz czekać na kolejne usg i zapytać o dokładny wiek ciazy wg usg I porównać z wiekiem z transferu (dziś wg mnie 7t1d).
nieagatka
Zawsze tak może być. Tak w ciazy naturalnej jak po ivf. Kiedy masz kolejne usg?A może być tak że się nie rozwija itp?
reklama
Margoolcia
To ogoniasty odbiera Ci radość i spokój takimi podszeptami. Nie daj się. Ciesz się z życia ktore w Tobie rośnie.Dziewczyny,
Mam do Was pytanie: bo na pierwszym usg lekarz mi powiedział że ciaza wyglada na 5 tydzien, a wg obliczeń to 6 i kawałek. Powiedział że na następnej wizycie ewentualnie będzie korekta terminu porodu. Zarodek miał 1.6 mm A pęcherzyk 10 mm. Czy to oznacza że coś jest nie tak? Serce biło.
Transfer 3 dniowych zarodków był 9.07.
Przepisał leki pogratulował i tyle.
Zaczynam się martwić. Teraz tak mnie naszło.
Podziel się: