reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry dziewczynki 🥰 ja już pod diagnostyka stoję i czekam na wampirka żeby mi wyssał krew 😜 boje się strasznie jak każda z nas przed betą...tak się próbuje pocieszać, ze najwyżej wina się napije bo już od miesiąca prawie nie piłam 😜 no jakoś muszę się pocieszać :)
Kochanie trzymam mocno kciuki !✊
Będzie piękna betka ❤😘

Dzien dobry dziewczynki 🥰 ja już pod diagnostyka stoję i czekam na wampirka żeby mi wyssał krew 😜 boje się strasznie jak każda z nas przed betą...tak się próbuje pocieszać, ze najwyżej wina się napije bo już od miesiąca prawie nie piłam 😜 no jakoś muszę się pocieszać :)
Zostaw wino, będzie dobry wynik a w ciąży się nie pije 🤣🤣🤣

Kciuki zacisniete!!!!

Super!!! Gratuluje!!!! A jaki zarodek miałaś podany???
Mrożaczek 5 dniowy. To jest moja 2 ciąża z in vitro. W pierwszą udało się zajść przy 3 podejściu po histeroskopi, pierwsze było na naturalnym bez leków, drugie już na farmaceutycznym. Teraz lekarz od razu zdecydował ze działamy z histeroskopią i zastosował embryoglue ale to drugie to nie wiem czy miało jakikolwiek wpływ.

reklama
Ja polecam zwykla, najzwyklejsza masc na odciski (tak się nazywa) pracuje na produkcji i moje nogi są naprawdę często narażone na różnego rodzaju odciski. Gdy jakiś się pojawi nakładam masc 0rzyklejam plaster i tak przez kilka dni. Później ładnie cały odcisk odchodzi. Dodam że miałam jeden taki z którym nawet podolog sobie nie poradził (po 3 tygodniach odrósł) i znów wzięłam ta masc i od 3 miesięcy nie wychodzi. Koszt jej jest wręcz śmieszny bo kosztuje coś około 5 zł w aptece.
Właśnie wczoraj dużo dobrego o tej maści poczytałam. Dziękuję. Spróbuję jej. Zobaczymy. [emoji8]

Do góry