Ja mam po przeszczepie wątroby taka długa na 50 cm i połowa brzucha od blizny po pępek i do stawu biodrowego bez czucia. Można robić. Nic się nie dzieje. Ale nie robię przy bliźnie. M robi jak rasowa pielęgniarka, zero siniakowI dajesz tam? kurcze ja mam po wtrostku bliznę taka i wkolo bez czucia tez ale jak daje tam to tylko po tej stronie robią się siniaki, więc wale zastrzyki tylko z lewej.
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Czarna z całego serca gratulacje.Lutinus biore 5xdziennie wiec paczka mi starcza na 4 dniale najważniejsze ze warto ❤
Martaem1983
Ja też mam całodniowe. Ale tak co 2 dni, nie codziennie ale są coraz mocniejsze. Dzisiaj rano zanim otworzyłam oczy już mi było niedobrze dostałam prenatal uno i niby pomaga na mdłości też...Dziewczyny a macie jakieś sposoby na mdłości? Mnie mdli non stop nawet teraz przed 23. A mówi się ze sa poranne mdłości
nieagatka
Migdały i imbir. I jedz często, mało, ale najczęściej jak się da. No i nie wiem jaka dawkę progesteronu bierzesz, ale wg mojej gin 600 na dobę to więcej niż wystarczająco, a im go więcej tym mdłości większe.Dziewczyny a macie jakieś sposoby na mdłości? Mnie mdli non stop nawet teraz przed 23. A mówi się ze sa poranne mdłości [emoji6]
Ja w.sumie też.co 2.dni. Ale dziś wieczorem kosmos. Też mi dał gin prenatal ale jak widać nam nie pomagaJa też mam całodniowe. Ale tak co 2 dni, nie codziennie ale są coraz mocniejsze. Dzisiaj rano zanim otworzyłam oczy już mi było niedobrze dostałam prenatal uno i niby pomaga na mdłości też...
Mąż mnie uraczyl marynowanym imbirem i wlasnie go zwróciłam trocje mi lepiej A zwykły i migdały wypróbuję.dzieki. moj fin to mi dał wgl dawkę.400 proga ale sama.zwiekszylam do tysiąca od trasferu. Tym bardziej ze sa dwa.serduniaMigdały i imbir. I jedz często, mało, ale najczęściej jak się da. No i nie wiem jaka dawkę progesteronu bierzesz, ale wg mojej gin 600 na dobę to więcej niż wystarczająco, a im go więcej tym mdłości większe.
motylek24
W okolicach 12-16 tc powinno przejśćMąż mnie uraczyl marynowanym imbirem i wlasnie go zwróciłam trocje mi lepiej A zwykły i migdały wypróbuję.dzieki. moj fin to mi dał wgl dawkę.400 proga ale sama.zwiekszylam do tysiąca od trasferu. Tym bardziej ze sa dwa.serdunia
KarolinaJ79
Dobrze ze nie każda kobieta ma mdłości
reklama
Podziel się: