motylek24
Fanka BB :)
Ma w czwartek.Słuchajcie czy Bazylia128 nie miała dziś usg??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma w czwartek.Słuchajcie czy Bazylia128 nie miała dziś usg??
13.08 maSłuchajcie czy Bazylia128 nie miała dziś usg??
Super!!! Gratuluje!!!! A jaki zarodek miałaś podany???Dziewczyny dzięki za podpowiedź żebym juz testowała. Tydzień temu transfer i dziś beta 65. Jestem mega szczęśliwa! Teraz czekam na przyrost a potem na serduszko
No dziwne to że co drugi dzień ale fakt że są coraz mocniejsze też nie jest fajny. A jak z apetytem? Bo ja jem fugi do mniej. Po prostu nic mi nie smakujeJa w.sumie też.co 2.dni. Ale dziś wieczorem kosmos. Też mi dał gin prenatal ale jak widać nam nie pomaga
Dużo mniej miało być, ah ten slownikNo dziwne to że co drugi dzień ale fakt że są coraz mocniejsze też nie jest fajny. A jak z apetytem? Bo ja jem fugi do mniej. Po prostu nic mi nie smakuje
Wizyta u podologa będzie najlepsza... Próbowałam pozbyć się odcisku różnymi preparatami, bez skutku. Jedna wizyta u podologa i od trzech miesięcy mam z głowy.Dziewczyny przepraszam was że się tak w rozmowę wcinam, ale ... zna któraś może coś na odciski na stopach? Nie mogę chodzić taki ból. Pomóżcie, bo wiem że tutaj zawsze radę macie [emoji8]
Też podobne ceny widziałam, nawet widełki do 18 tys...w Warszawie...Moje dwie koleżanki prywatnie operowaly endometriozę. Płaciły ok 13 tys. tylko nie pamiętam, w którym mieście
Ja jem na siłę bo wtedy chyba mniej mnie mdli. Najbardziej jak jestem głodna. Ale też nie mam na nic ochoty. Najchętniej lazania fryty bym jadlaNo dziwne to że co drugi dzień ale fakt że są coraz mocniejsze też nie jest fajny. A jak z apetytem? Bo ja jem fugi do mniej. Po prostu nic mi nie smakuje
Od endometriozy najlepszy Dr Karmowski z Medicus Clinik we WrocławiuTeż podobne ceny widziałam, nawet widełki do 18 tys...w Warszawie...