Ceny zabójczeTeż podobne ceny widziałam, nawet widełki do 18 tys...w Warszawie...
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Kochanie trzymam mocno kciuki !Dzien dobry dziewczynki ja już pod diagnostyka stoję i czekam na wampirka żeby mi wyssał krew boje się strasznie jak każda z nas przed betą...tak się próbuje pocieszać, ze najwyżej wina się napije bo już od miesiąca prawie nie piłam no jakoś muszę się pocieszać
Będzie piękna betka ❤
Dziewczyny a macie jakieś sposoby na mdłości? Mnie mdli non stop nawet teraz przed 23. A mówi się ze sa poranne mdłości
Powinnaś "pić" kisiel z siemia lninego, działa oslonowo na żołądek. Zalewasz siemie, czekasz aż przestygnie i po łyczku/po łyżeczce pijesz.
pauli890
Zostaw wino, będzie dobry wynik a w ciąży się nie pijeDzien dobry dziewczynki ja już pod diagnostyka stoję i czekam na wampirka żeby mi wyssał krew boje się strasznie jak każda z nas przed betą...tak się próbuje pocieszać, ze najwyżej wina się napije bo już od miesiąca prawie nie piłam no jakoś muszę się pocieszać
KarolinaJ79
Kciuki zacisniete!!!!Dzien dobry dziewczynki ja już pod diagnostyka stoję i czekam na wampirka żeby mi wyssał krew boje się strasznie jak każda z nas przed betą...tak się próbuje pocieszać, ze najwyżej wina się napije bo już od miesiąca prawie nie piłam no jakoś muszę się pocieszać
Riddikulus
Dziewczynki miłego i fasolkowego dnia wam życzę
Paulina_1408
Aktywna w BB
Mrożaczek 5 dniowy. To jest moja 2 ciąża z in vitro. W pierwszą udało się zajść przy 3 podejściu po histeroskopi, pierwsze było na naturalnym bez leków, drugie już na farmaceutycznym. Teraz lekarz od razu zdecydował ze działamy z histeroskopią i zastosował embryoglue ale to drugie to nie wiem czy miało jakikolwiek wpływ.Super!!! Gratuluje!!!! A jaki zarodek miałaś podany???
nieagatka
Jedz na co masz ochotę, to też sposób na to, żeby się lepiej czuć.Ja jem na siłę bo wtedy chyba mniej mnie mdli. Najbardziej jak jestem głodna. Ale też nie mam na nic ochoty. Najchętniej lazania fryty bym jadla[emoji4]
nieagatka
Ale za co taka cena? Przeciez to choroba, która ciągle rośnie. Nie da się jej "wyciąć" i mieć spokój więc po co taka kasę wydawać?Też podobne ceny widziałam, nawet widełki do 18 tys...w Warszawie...
reklama
Vinszka
Właśnie wczoraj dużo dobrego o tej maści poczytałam. Dziękuję. Spróbuję jej. Zobaczymy. [emoji8]Ja polecam zwykla, najzwyklejsza masc na odciski (tak się nazywa) pracuje na produkcji i moje nogi są naprawdę często narażone na różnego rodzaju odciski. Gdy jakiś się pojawi nakładam masc 0rzyklejam plaster i tak przez kilka dni. Później ładnie cały odcisk odchodzi. Dodam że miałam jeden taki z którym nawet podolog sobie nie poradził (po 3 tygodniach odrósł) i znów wzięłam ta masc i od 3 miesięcy nie wychodzi. Koszt jej jest wręcz śmieszny bo kosztuje coś około 5 zł w aptece.
Podziel się: