reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie też większość znika na bieżąco[emoji3] A szczególnie świeże dżemy. Dziś jeszcze przede mną dżem z brzoskwiń - i pewnie jak zawsze słoiczek muszę już odjąć do jedzenia.[emoji3]
Super , ja narazie w tym roku zrobiłam dżem z truskawek. I kilka słoików ogórków, ale mój M wyrzera na bieżąco więc malutko już zostali z tych moich zapraw [emoji1787][emoji38]

reklama
Coś ty, prawie już z trawy nie mam przez upały. Podlewanie nic nie daje 👿.
Mam żałobę... Skonczylam serial 😓. Szkoła dla elity, nie spodziewałam się że mnie tak wciągnie. Wczoraj wieczorem zaczęłam na siłę jakiś " Znaki". Taki sobie
Mój książę wrócił z nad morza dziś. Na zawody pojechał w piątek i spał z innymi ludźmi w busach niedaleko plaży. Udziału nie wziął bo za gorąco było 😂.
O rany...żałoba serialowa jest straszna. Ja skończyłam Working mums i teraz nie mam co oglądać. Polecisz coś?🙂

Dziewczyny co prawda jeszcze daleka droga do transferu u mnie, zobaczymy co z tym cukrem i insulina , ale jak lekarz powie ze nie ma większych przeciwwskazań to działamy od pierwszego dnia nastepnego cyklu. Wiem ze może to sie wydać dziwne albo niezrozumiałe ze chcielibyśmy dwojaczki ( niezrozumiałe mam na myśli ilość pracy, nieprzespanych nocy, wszystko zdwojone) ale chcielibyśmy bardzo aby nie przechodzić tego wszytskiego na nowo. Ciężarówki z bliźniakami miałyście transferowany jeden zarodek? Czy może dwa i czy obydwa dobre czy jeden dobry, drugi jakby lekko słabszy. Teraz przy crio mieliśmy dwa ale wiadome było ze są slabe i nic nie wyszło. Ciekawi mnie jak u was było z tymi ciążami bliźniaczymi :-)

Dziewczyny co prawda jeszcze daleka droga do transferu u mnie, zobaczymy co z tym cukrem i insulina , ale jak lekarz powie ze nie ma większych przeciwwskazań to działamy od pierwszego dnia nastepnego cyklu. Wiem ze może to sie wydać dziwne albo niezrozumiałe ze chcielibyśmy dwojaczki ( niezrozumiałe mam na myśli ilość pracy, nieprzespanych nocy, wszystko zdwojone) ale chcielibyśmy bardzo aby nie przechodzić tego wszytskiego na nowo. Ciężarówki z bliźniakami miałyście transferowany jeden zarodek? Czy może dwa i czy obydwa dobre czy jeden dobry, drugi jakby lekko słabszy. Teraz przy crio mieliśmy dwa ale wiadome było ze są slabe i nic nie wyszło. Ciekawi mnie jak u was było z tymi ciążami bliźniaczymi :-)
Hej, ja miałam transferowane dwa 4BA i 2BB 😉 przyjęły się oba😊

Pytanie mam. Bo trochę biorę teraz tych tabsow, np wieczorna porcje 4 tabletki. Lykacie wszystko odrazu czy jakoś po kolei?? Na kolacje mam duphaston, 2x estrofen acard kwas foliowy i magnez. Na śniadanie encorton duphaston i 2x estrofem. Myślicie że nie szkodzą sobie te tabsy w żołądku??

Pytanie mam. Bo trochę biorę teraz tych tabsow, np wieczorna porcje 4 tabletki. Lykacie wszystko odrazu czy jakoś po kolei?? Na kolacje mam duphaston, 2x estrofen acard kwas foliowy i magnez. Na śniadanie encorton duphaston i 2x estrofem. Myślicie że nie szkodzą sobie te tabsy w żołądku??
Nie bój się 🙃Łykaj wszystko razem 🙂

Ja estrofem zawsze miałam dopochwowo... Podobno lepiej się wchlania i nie musiałabyś tyle brać... Wszystkie tabletki zawsze łykałam razem...

reklama
Ja tez caly czas mam ochote na kawe, bole okresowe ale cycyki to jest jakas masakra - do tego sa jakies cieple ;) JA sie dzisiaj nie stresuje - totalny luz - od jutra zaczne ;) W glowie i tak mam jak wrocic do domu samochodem po USG ;(
Właśnie wróciłam od brata obrałam się w babinktona ze az strach ale warto było i do tego extra fajnie! Grunt to się odstresować 😄 chociaż na chwile😄

Do góry