reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja zaczynam w wieku 36 lat. Jestem teraz w pierwszej ciąży i umowa z mężem jest taka od początku że wracamy po wszystkie zarodki a mamy ich jeszcze 3🤣 mają prawo żyć skoro już istnieją.

Przykro mi kochana. Być może jestem taka optymistka bo to początek mojej drogi. Nie mniej wykorzystać chce wszystkie zarodki niezależnie od tego czy się uda. A liczę na to że się uda.😊
Bądź optymistką... Przecież to nie Twoja wina że akurat mi się nie udało. Ja się bardzo cieszę z każdą dziewczyną, której się udało. I mam nadzieję że reszta Twoich dzieciaczków też przyjdzie na świat 😀... Będziesz miala czwórkę 😁

reklama
Kurna dziewczyny, tak z Nienacka zaczol mnie tak boleć brzuch ze masakra, dostałam biegunki jak to zawsze przed @ bywa i eiezlam nospe, mam nadzieję że nie zaszkodzi, ale boli 😔

Bądź optymistką... Przecież to nie Twoja wina że akurat mi się nie udało. Ja się bardzo cieszę z każdą dziewczyną, której się udało. I mam nadzieję że reszta Twoich dzieciaczków też przyjdzie na świat 😀... Będziesz miala czwórkę 😁
Taka jest cicha umowa z Panem Bogiem. "Przyjmę wszystko co mi zechcesz dać, jeśli możesz to uwzględnij w tym Macierzyństwo." Także słowo się rzekło. 🤣

Podpowiedz co ciekawego robisz? JA wczoraj zrobilam kilka sloiczkow ogorkow z kurkumą i piperzem cyane ;)
Warzywa na kiszono - marynowane na ostro
Super ostre ogoreczki mega pyszne[emoji3]
I szarlotkę i jabłek spadow odpadów[emoji3]
20200809_155449.jpeg
20200809_155501.jpeg
20200809_155512.jpeg

reklama
Do góry